Κιάτο - Αιχμηρή απάντηση του Σ. Μουρίκη για τη Δημοτική Αστυνομία

0


Ο αντιδήμαρχος του δήμου Σικυωνίων κ. Σ. Μουρίκης απαντάει στον Ν. Ζαχαρόπουλο σχετικά με δηλώσεις του τελευταίου στον τοπικό τύπο για τα δύο άτομα που προσελήφθησαν για την δημοτική αστυνομία στο Κιάτο, τα οποία όπως είπε δεν έχουν αντικείμενο εργασίας.
Ο κ. Μουρίκης αναφέρει: « Σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρει ότι τα άτομα που προσελήφθησαν για να επανδρώσουν τη Δημοτική Αστυνομία δεν έχουν αντικείμενο απασχόλησης και απλώς κάθονται στο Δήμο για να περάσει η ώρα.
Ενημερώνουμε τον κ. Ζαχαρόπουλο αλλά και τους συνδημότες μας ότι για να ασκηθούν καθήκοντα από τη Δημοτική Αστυνομία, επειδή φέτος συγκροτείται για πρώτη φορά Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο μας, πρέπει να εκδοθεί διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, η οποία πρέπει να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και με την οποία θα δίδεται το δικαίωμα στους δημοτικούς αστυνομικούς να ασκήσουν την οποιαδήποτε αρμοδιότητα (Βλ. Ν.3731/2008). Ως τη στιγμή αυτή δεν επιτρέπεται να ασκηθεί καμία αρμοδιότητα.
Καλό θα ήταν ο κ. Ζαχαρόπουλος πριν προβεί σε δηλώσεις να ενημερώνεται για τα θέματα στα οποία αναφέρεται ώστε να μην εκτίθεται. Εκτός αν ήταν ενημερωμένος και απλώς έκανε τις δηλώσεις αυτές για λόγους εντυπώσεων όπως έχει κάνει και στο παρελθόν για άλλα θέματα.
Εξ’ άλλου στον ένα περίπου μήνα που έχουν προσληφθεί οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί εργάζονται στον τομέα της διοικητικής και γραφειοκρατικής οργάνωσης της νέας υπηρεσίας κάτι που προαπαιτείται για τη λειτουργία όλων των νεοϊδρυθέντων υπηρεσιών».
www.isthmos.gr



Bookmark and Share
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κιάτο - Αιχμηρή απάντηση του Σ. Μουρίκη για τη Δημοτική Αστυνομία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator