Να κατεβάσουμε αυτή την άθλια "φωτογραφία" τώρα !

0Σε μια φωτογραφία του Panoramio στη διεύθυνση http://www.panoramio.com/photo/22092874 ένας ανεγκέφαλος τούρκος πρόσθεσε με photoshop μια τουρκική σημαία στα Ιμια.
Η φωτογραφία εμφανίζεται επίσης και στο google maps και google earth. Πρέπει να... αφαιρεθεί άμεσα. Την χαρακτήρισα ως inappropriate / offensive αλλά θα πρέπει να το κάνουμε μαζικά γιατί η εν λόγω φωτογραφία είναι στο internet για πάνω απο ένα μήνα και ακόμα να κατέβει! Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε και τα σχόλια (προσπεράστε τα άθλια αγγλικά τους)Europe is dependent upon Russia and Turkey for oil and natural gas.
You seem to want more died Greek soldiers: (Greek minister said Greece will explore oil in Aegean).It is NOT clear Greece will find oil in Aegean. It IS clear that Greece will find all types of evils.Είναι φανερό απο τα σχόλια απλών πολιτών οτι μόλις νιώθουν να αναβαθμίζονται στη διεθνή σκακιέρα μετά τη συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό μεταφοράς αερίου, αμέσως σκέφτονται πώς μπορούν να το εξαργυρώσουν απειλώντας και εκβιάζοντας την Ελλάδα διεκδικώντας πάντα περισσότερα.
Ίσες αποστάσεις

Κάνουμε τώρα κλικ στο http://www.panoramio.com/photo/22092874 και πατάμε το κουμπί "Ακατάλληλη ή προσβλητική". Τα μέλη της "συμμαχίας των πρόθυμων", να πατήσουν το κουμπί "Απ'τις καλύτερες". Μπορεί να εξασφαλίσουν την τουρκική εύννοια (ή και κάτι άλλο), που τόσο τους αρέσει.

Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να κατεβάσουμε αυτή την άθλια "φωτογραφία" τώρα !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator