ΣΕΑ Ξυλοκάστρου …. 28 Αυγούστου η «Φλόγα της Αγάπης» των Εθελοντών Αιμοδοτών θα ανάψει στην Πάτρα

0


Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009 η «Φλόγα της Αγάπης» των Εθελοντών Αιμοδοτών θα ανάψει στην Πάτρα για να ξεκινήσει, για μια ακόμη χρονιά, το μεγάλο της ταξίδι σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Σύλλογος μας, ο εμπνευστής της σπουδαίας αυτής ιδέας που σκοπό έχει τη διάδοση του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συμμετέχει ενεργά στην 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στις 18:30 μοτοσικλετιστές, Εθελοντές Αιμοδότες, μέλη της μοτολέσχης Ξυλοκάστρου θα αναχωρήσουν από τα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Βλασίου 20 και μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών θα φτάσουν στην Πάτρα. Στο θεατράκι του Οργανισμού Λιμένος Πατρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας θα παραλάβει τη Φλόγα και με τη πομπή των μοτοσικλετιστών θα τη μεταφέρει στο Ξυλόκαστρο, μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου και από την Ακράτα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 και ώρα 19:30 οι Λαμπαδηδρόμοι ξεκινώντας από τα γραφεία του Συλλόγου μας, Αγ.Βλασίου 20 και ακολουθώντας τη διαδρομή Αγ.Βλασίου-Ι.Ιωάννου-Αγ.Μακαρίου θα καταλήξουν στο Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου.

Στις 20:00, οι Λαμπαδηδρόμοι του Συλλόγου μας, συνοδευόμενοι από την μπάντα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, των αρχών της πόλης μας και του Νομού μας και πλήθος συμπολιτών μας θα ακολουθήσουν την πορεία της Φλόγας στους δρόμους του Ξυλοκάστρου, Κ.Καραμανλή - Σ.Παπαγεωργίου - Μαρίνα Ξυλοκάστρου. Επιστροφή μέσω των οδών Σ.Παπαγεωργίου - Π.Τσαλδάρη καταλήγοντας στην Πλατεία Αγ. Βλασίου όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση.

Στις 20:45 στην πλατεία Αγ. Βλασίου Ξυλοκάστρου μετά την έπαρση της Ελληνικής σημαίας και του Λαβάρου των Εθελοντών Αιμοδοτών θα ακολουθήσουν εισηγήσεις δέκα λεπτών για την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Δωρεά Οργάνων Σώματος.

Η μπάντα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος θα παιανίσει μουσικά κομμάτια Ελλήνων συνθετών.

Στη συνέχεια ο πρωτοψάλτης του καθεδρικού Ναού Αιγίου κ. Ξένος Παναγιώτης θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια της Μ.Ασίας για δεκαπέντε λεπτά.

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς για τριάντα λεπτά.

Τέλος, οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στο ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης όπου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Νεανικά χτυποκάρδια» που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συλλόγου μας και της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός».

Σας περιμένουμε όλους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας

Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Χρ. Κοντογιάννη

Πηγή : ISTHMOS.GR
Μοιράσου το στο Facebook


Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕΑ Ξυλοκάστρου …. 28 Αυγούστου η «Φλόγα της Αγάπης» των Εθελοντών Αιμοδοτών θα ανάψει στην Πάτρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator