Ρουσφετολογικές μετατάξεις Ευριπίδη Στυλιανίδη

0Με φαξ οι δεξιοί συνεννοούνται για τα ρουσφέτια τους…

Εξαιρετικά επείγον φαξ δέχθηκε πριν λίγες μέρες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης από το Πολιτικό Γραφείο του Μανώλη Κελαϊδή, στις 26 Ιουνίου 2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 890. Στην επιστολή που απευθύνει ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ από τα Χανιά στον υπουργό, του ζητάει την μετάταξη της Άννας Κατσιφαράκη από την Ολυμπιακή Αεροπορία στην Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο των Χανίων!!! (κάντε κλικ στο έγγραφο)


Το κράτος του ρουσφετιού και της μίζας σε όλο του το μεγαλείο! Άλλωστε, όπως επισημαίνει και στο τέλος της επιστολής του ο Μανώλης Κελαϊδής, το ρουσφέτι πλέον βαπτίζετε … «τεράστια έλλειψη προσωπικού»!

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρουσφετολογικές μετατάξεις Ευριπίδη Στυλιανίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator