Συγκλονίστηκαν οι γιατροί στην ιατροδικαστική εξέταση του Michael Jackson

0


Στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, οι γιατροί συγκλονίστηκαν διαπιστώνοντας ότι ο ποπ σταρ είχε μείνει φαλακρός και ότι φορούσε περούκα όταν εισήχθη στο νοσοκομείο. Στο στομάχι του βρήκαν μόνο μερικώς διαλυμένα χάπια και επισήμαναν ότι δεν είχε φάει τίποτα τουλάχιστον τις τελευταίες έξι ώρες. Τα χέρια και τα πόδια του έφεραν σημάδια από τρυπήματα -προφανώς από τις παυσίπονες ενέσεις τις οποίες έκανε τρεις φορές τη μέρα- ενώ σημάδια από τέσσερις ενέσεις εντοπίστηκαν και κοντά στην καρδιά του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκαν ραγίσματα στα πλευρά του καλλιτέχνη, εξαιτίας των μαλάξεων που του έκανε τις τελευταίες κρίσιμες στιγμές ο γιατρός του, αλλά και μώλωπες και πληγές σχεδόν σε όλο του το σώμα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόσωπό του κάτω από το βαρύ μακιγιάζ αποκαλύφθηκε παραμορφωμένο από τις αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του καλλιτέχνη βρέθηκαν χάπια OxyContin, ισχυρό παυσίπονο που μοιάζει με τη μορφίνη και μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αν λαμβάνεται ανεξέλεγκτα.

Αν και ακόμα δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία κηδείας του «βασιλιά της ποπ», η οικογένειά του σχεδιάζει μία ιδιωτική και μία δημόσια τελετή. Πιθανολογείται ότι η ταφή θα γίνει στην αγαπημένη του κατοικία Neverland. Το σίγουρο είναι ότι η τελετή θα γίνει το γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της σοουμπίζ, αφού εκτιμάται ότι θα προσελκύσει πάνω από 750 εκατομμύρια θεατές μπροστά στη μικρή οθόνη. Την ίδια στιγμή, ο Γερμανός γιατρός Γκάνθερ φον Χάγκενς, γνωστός για τις πλαστικοποιήσεις πτωμάτων με μέθοδο που εφηύρε ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει προ μηνών με τον Μάικλ Τζάκσον να βαλσαμώσει το σώμα του διατηρώντας το σε πολυουρεθάνιο.

Ο Jackson, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 50 του χρόνια την Πέμπτη, είχε φτάσει να ζυγίζει σχεδόν 50 κιλά, ενώ είχε ύψος 1,77, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Το στομάχι του περιείχε κομμάτια από μισολιωμένες ταμπλέτες φαρμάκων, που πήρε ο τραγουδιστής πριν τη φημολογούμενη τελική παυσίπονη ένεση.

Επίσης, αποκαλύπτεται ότι τα μακριά μαύρα μαλλιά του ήταν... περούκα. Το σώμα του ήταν γεμάτο ουλές από τις 13 πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο πέρασμα των χρόνων.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι τα πόδια και τα χέρια του ήταν γεμάτα με σημάδια από ενέσεις, λόγω του εθισμού του στα κοκτέιλ παυσίπονων

Εν τω μεταξύ, ο προσωπικός ιατρός τού Michael Jackson, Conrad Murray, ανακρίθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ενώ υπάρχει η φημολογία ότι του χορήγησε την ένεση που τον οδήγησε στο θάνατο.

Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον Τζόζεφ δήλωσε χθες στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN πως «έχει πολλές αμφιβολίες» σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του γιου του, ενώ η οικογένεια του «βασιλιά της ποπ» προετοιμάζει την οργάνωση της κηδείας του.

Ερωτηθείς από το CNN κατά την άφιξή του στην τελετή των βραβείων του δικτύου Black Entertainment Television, προς τιμήν των διαπρεπών αφροαμερικανών καλλιτεχνών, ο πατριάρχης της οικογένειας Τζάκσον τόνισε πως ήλθε «για να τιμήσει τον γιο του».

Απαντώντας στην ερώτηση για τον θάνατο του γιου του, ο 79χρονος Τζόζεφ Τζάκσον δήλωσε πως έχει «πολλές αμφιβολίες» και πως «δεν του αρέσει αυτό που συνέβη».

«Μόνον η Κάθριν (η σύζυγός του) και εγώ έχουμε δικαιοδοσία πάνω στον γιο μας και στα παιδιά του. Θέλουμε να χειριστούμε τη μνήμη και την κληρονομιά του με αξιοπρέπεια», πρόσθεσε, τονίζοντας πως εφεξής μόνον ο δικηγόρος του Λόντελ ΜακΜίλαν θα μιλά εξ ονόματος της οικογένειας.

Ο ΜακΜίλαν, που ήταν παρών στο πλευρό του Τζόζεφ Τζάκσον, δεν θέλησε να σχολιάσει τις «αμφιβολίες» του πατέρα, τονίζοντας πως «η δεύτερη νεκροψία βρίσκεται σε εξέλιξη». «Αργότερα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες», τόνισε ο ίδιος. Η εφημερίδα Los Angeles Τimes γράφει πως η δεύτερη νεκροψία έχει τελειώσει από το Σάββατο.

Όσον αφορά την κηδεία του αστέρα της ποπ, ο πατέρας του δήλωσε πως ακόμη δεν έχει αποφασισθεί ημερομηνία, αλλά πρόσθεσε πως «το επεξεργαζόμαστε».

Κληθείς να σχολιάσει τις εκδηλώσεις σεβασμού που έχουν εκφρασθεί για το πρόσωπό του στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, ο Τζόζεφ Τζάκσον τόνισε πως θα προτιμούσε «να τον αναγνώριζε ο κόσμος ενώσω ήταν ζωντανός. Όμως τώρα είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Θα ήθελα να ήταν εδώ για να βλέπει όλα αυτά. Για να τα καταλάβει όλα αυτά», τόνισε.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες και το νέο τραγούδι με τα παιδιά του

Επί δεκαετίες έκανε τα πάντα προκειμένου να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι οικογενειακές του φωτογραφίες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν στο Ίντερνετ μετά το θάνατό του δίνουν μια πιο σαφή εικόνα για τον Μάικλ Τζάκσον ως πατέρα. Πρόκειται για χαρούμενα ενσταντανέ από παιδικά πάρτι και όχι μόνο, που έχουν τραβηχτεί τα τελευταία έξι χρόνια και μαρτυρούν ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών του φερόταν πολύ πιο φυσιολογικά από ό,τι μπροστά στις κάμερες. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται έχοντας αγκαλιά κάποιο από τα παιδιά του, τα οποία σε μερικές από αυτές φοράνε αποκριάτικες στολές και σε άλλες χάρτινα καπελάκια. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από τα παιδικά πάρτι που διοργάνωνε ο εκατομμυριούχος φίλος του Αλ Μαλνίκ και η σύζυγός του για τα γενέθλια των δικών τους παιδιών στο σπίτι τους, στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», λίγο πριν πεθάνει ο Τζάκσον δούλευε πάνω σε ένα νέο τραγούδι μαζί με τα τρία παιδιά του, λέγοντας ότι ήταν οι «Jackson Four». Επρόκειτο για μια μπαλάντα με τίτλο «River Ripple» και ήλπιζε ότι θα την τραγουδούσε στις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας του.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, οι γονείς του τραγουδιστή προσπαθούν να δώσουν αίσθηση φυσιολογικής ζωής στα τρία παιδιά του, κρατώντας τα παράλληλα μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Οι περίεργες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης

«Αυτό που μου έκανε ήταν πολύ κακό, αλλά τον συγχωρώ», λέει σήμερα ο 42χρονος Τέρι Τζορτζ, ο οποίος σε ηλικία 13 ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Τζάκσον. Η φιλία του με τον τραγουδιστή ξεκίνησε το 1979, όταν ο 13χρονος τότε Τέρι είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο του 21χρονου τότε Μάικλ για να του πάρει συνέντευξη. Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε στενή φιλία, η οποία όμως στο μυαλό του Τζάκσον, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζορτζ, είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Ο νεαρός τότε τραγουδιστής άρχισε να τηλεφωνεί συνέχεια στον Τέρι, μέχρι που η εμμονή του, αλλά και οι άσεμνες ερωτήσεις που του έκανε, όπως ισχυρίζεται, έκαναν τον 13χρονο να αισθανθεί άβολα και οι επαφές τους διακόπηκαν.

Το 1993 ήρθαν στη δημοσιότητα νέες κατηγορίες εναντίον του Τζάκσον από έναν άλλο 13χρονο, του Τζόρντι Τσάντλερ. Η υπόθεση αυτή ωστόσο διευθετήθηκε εξωδικαστικά, με τον Τζάκσον να δίνει αποζημίωση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τσάντλερ.

Σήμερα, ο Τζόρντι Τσάντλερ είναι 29 ετών και ζει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Ύστερα από πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας, αλλά και την έκδοση ενός βιβλίου για τα όσα έζησε στο πλευρό του σταρ, υποστηρίζει ότι έχει αφήσει για τα καλά το παρελθόν πίσω του και δεν θέλει να ξανασυζητήσει γι’ αυτό.

Η μόνη φορά που ο Τζάκσον παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και αθωώθηκε ήταν το 2005, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γκέιβιν Αρβίζο, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση για το θάνατο του τραγουδιστή.

Φόρος τιμής στα βραβεία ΒΕΤ και... χαμόγελα από τον πατέρα του

Σε φόρο τιμής στον Μάικλ Τζάκσον εκτυλίχθηκαν τα βραβεία BET, ένας θεσμός που βραβεύει κάθε χρόνο μαύρους καλλιτέχνες. Εκεί παραβρέθηκαν τόσο ο πατέρας του «βασιλιά της ποπ», Τζο, όσο και η μικρότερη αδερφή του, Τζανέτ. Ο πατριάρχης της οικογένειας, που εμφανίστηκε πάλι χαμογελαστός παρά την τραγωδία, δήλωσε ότι ο γιος του θα είναι ακόμα πιο σπουδαίος μετά θάνατον απ’ ό,τι ήταν εν ζωή και προς έκπληξη όλων εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ανακοινώσει τη δημιουργία της νέας δισκογραφικής του εταιρείας.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Τζάνετ ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό για τις τιμές που απέδωσε στον νεκρό αδερφό της. «Για εσάς, ο Μάικλ είναι ένα είδωλο. Για εμάς, ο Μάικλ είναι οικογένεια και θα ζει για πάντα στην καρδιά μας», είπε η τραγουδίστρια με λυγμούς και κρατώντας μετά βίας τα δάκρυά της.

Espresso News


Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονίστηκαν οι γιατροί στην ιατροδικαστική εξέταση του Michael Jackson"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator