ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Αγωγές σε πολίτες που τόλμησαν να διεκδίκησουν πόσιμο νερό !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μετά την τοποθέτηση του Δήμαρχου κ. Σπύρου Σταματόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο ερώτημα μου που αφορούσε την αγωγή που άσκησε ο κ. Παναγιώτης Φιακάς χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., σε δώδεκα (12) πολίτες στο Άνω Διμηνιό, ζητώντας να αποζημιώσουν τον ίδιο 2.400.000€ (200.000€/έκαστος), δηλώνουμε τα εξής:
"Κάποια στιγμή οι νομικοί του Δήμου Σικυωνίων πρέπει να κατέβουν στους δρόμους και να συγκεντρωθούν στην καταπατημένη πλέον Πλατεία Ελευθερίας. Να καλέσουν και την κοινωνία μαζί τους, αφού την ενημερώσουν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή αγγίζει τα άκρα όρια του αυταρχισμού ασκώντας αγωγές σε πολίτες που τόλμησαν να διεκδίκησουν το αυτονόητο και το ΚΕΡΔΙΣΑΝ: "να έχουν καθαρό νερό το 2023 στο Άνω Διμηνιό διασφαλίζοντας την υγεία τους"!
Ως Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης της Μείζονος Πλειοψηφίας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μας αναλογεί για αυτό το ολίσθημα του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου και την απαξίωσή του, που προκάλεσε ο εκτροχιασμός προς τον αυταρχισμό από τον κ. Φιακά με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Σκαρμούτσος δυστυχώς για τον ίδιο, ευθυγραμμίστηκε με τον Αυταρχισμό. Δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης να τεθεί προς ψηφοφορία η αποπομπή από την θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. κ. Φιακά, κάτι το οποίο θα ξαναφέρουμε και πάλι σε ψηφοφορία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φιακάς, ο οποίος ορθά διατυπώνει και στο δικόγραφο του ότι: "ΤΥΓΧΑΝΕΙ να είναι Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ", θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την θέση του - ΧΘΕΣ!
Εάν ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σπύρος Σταματόπουλος
τον συμπεριλάβει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του, τότε η αγωγή δεν έχει ασκηθεί κατά των 12 πολιτών από τον κ. Φιακά αλλά από τον ίδιο τον κ. Σταματόπουλο.
Η αγωγή έχει κατατεθεί, ο κύβος ερρίφθη, το Κιάτο βουλιάζει και οι πολίτες θα αποφασίσουν! Αυταρχισμό & Παρακμή ή Δημοκρατία & Ανάπτυξη για Όλους; Επιτέλους, Τέλος!


Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Αγωγές σε πολίτες που τόλμησαν να διεκδίκησουν πόσιμο νερό !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator