Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Τρέμουν την οργή των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων"

0



-Πέρα από τις πολύ σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. έφθασε η ώρα για να αποδοθούν και οι πολιτικές ευθύνες από τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων.

-Η Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων και η Δ.Ε.Υ.Α.Σ, υδροδότησαν με βρώμικο και επικίνδυνο για την υγεία των δημοτών νερό, την Κοινότητα Διμηνιού Κορινθίας, και όχι μόνο, για πολλά χρόνια, χωρίς να ενημερώνουν τους Δημότες ότι το νερό είναι ακατάλληλο για πόση και μαγειρέματα, αλλά μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας.

-Τα αποτελέσματα γνωστά. Φθάσαμε στο σημείο, ένεκα της ποιότητας του νερού, να νοσηλευτούν και μικρά παιδιά στο Νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από σαλμονέλα.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τους δημότες του Διμηνιού με αγωγή που κατέθεσαν σε βάρος [12] συμπατριωτών μας από τους οποίους ζητάνε αποζημιώσεις !!!!!! 2,4 εκ. ευρώ.

Σε λίγο θα διεκδικήσουν και αποζημιώσεις και από τους δημότες της πόλης του Κιάτου και όχι μόνο.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον «Ξενοδόχο», τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που ετοιμάζονται στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές να τους αποπέμψουν από τη Διοίκηση του Δήμου, που τον θεωρούν ιδιοκτησία τους και τον λειτουργούν με καθεστωτικές και αυταρχικές συμπεριφορές.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να ενεργήσουν και να πάρουν αποφάσεις για να αποπεμφθεί άμεσα ο πρόεδρος της της Δ.Ε.Υ.Α. φερέφωνο και αχυράνθρωπος του Σ.Σ.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Τρέμουν την οργή των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator