ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν άντρα που κάηκε η γυναίκα του στο Μάτι να διαμαρτυρηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα του νομού στο πανελλήνιο κάλεσμα που είχε κάνει η ΜΚΟ Αλληλεγγύη για Όλους, έδωσαν το παρόν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός αλλά και τα μέλη του ψηφοδελτίου στον νομό..

Στην πλατεία πήγαν και άνθρωποι που δεν ήθελαν να χρωματιστούν ή να καπελωθούν από κόμματα όπως επίσης και ένας χαροκαμένος κάτοικος από το Μάτι που είχε χάσει την γυναίκα του.

Η παρουσία του ανθρώπου από το Μάτι o οποίος κουβαλούσε μια μαύρη σημαία στην οποία είχε γράψει ΜΑΤΙ 104 και ΤΕΜΠΗ 57 και κρατούσε την φωτογραφία της γυναίκας του που κάηκε στην φωτιά, δεν άρεσε καθόλου στον πρώην γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπασταμόπουλο, (όπως αναφέρουν τα τοπικά μεσα), ο οποίος παρατήρησε από νωρίς τον κάτοικο του Ματιού λέγοντας του ότι:

Η σημερινή διαμαρτυρία δεν έχει καμία σχέση με αυτό(το Μάτι) και το σημερινό κάλεσμα έχει συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά!

Στην συνέχεια ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ-χάνοντας προφανώς την ψυχραιμία του- απευθυνόμενος σε άλλον διαμαρτυρόμενο ο οποίος έλεγε είμαστε εδώ εκτός κομμάτων όλοι γι'αυτό μαζευτήκαμε πήγε επιδεικτικά μπροστά του λέγοντας του ότι εγώ θέλω να είμαι από κόμμα! (κάτω φωτο)


Στο βίντεο του korinthia24 θα δείτε όλα τα επίμαχα σημεία καθώς και την κατάθεση ψυχής του χαροκαμένου κάτοικο του Ματιού.



Post του Κορίνθιου που έχασε τη σύζυγό του στο Ματι και δεκτηκε φραστική επίθεση στη χθεσινή συγκέντρωση…

“Χωρίς πολιτικά χρώματα και σκοπιμότητες”.

Αυτό έγραψα στην προηγούμενη ανάρτησή μου για την σιωπηλή διαμαρτυρία αλλα δυστυχώς και χρώματα μπήκαν και σκοπιμότητες.
Αφίχθην στο χώρο κρατώντας μία μαύρη σημαία όπου στην μιά πλευρά είχα γραμμένο το ΜΑΤΙ 104 και στο αλλο το ΤΕΜΠΗ 57. Μπροστά μου κρατούσα μια φωτογραφία της γυναίκας μου.
Συστήθηκα στους παρευρισκόμενους, ανέφερα το λόγο παρουσίας μου αλλα αμέσως μια κυρία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για το ΜΑΤΙ 104 λέγοντας μου πως δεν της άρεσε απο την αρχή αυτό και πως η παρουσία μου εκεί εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα!!! Εξηγώντας παραπάνω απο 2 φορές το λόγο παρουσίας μου εκεί, άνθρωποι γύρω μου αντιλαμβάνονται τα λεγόμενά μου και λαμβάνουν το μέρος μου εναντίων των.
Αγανακτώ. Με όλη την δύναμη της φωνής μου φωνάζω να με ακούσουν όλοι στην πλατεία, ποιός είμαι, τι μου συνέβη, τι έχασα, τι μου έμεινε, για ποιό λόγο ήμουν και για ποιό λόγο δεν ήμουν εκεί.
Κάποιος απο τους συγκεντρωμένους με πιάνει αγκαζέ με το χέρι του και με απομακρύνει μακρυά απο εκεί φανερά ενοχλημένος. Φίλος μου με επαναφέρει σχεδόν με το ζόρι και επικρατεί αναστάτωση.
Ηταν φανερό πως η τραγωδία ΜΑΤΙ 2018 δεν χωρούσε σε αυτή την συγκέντρωση. Δεν εξυπηρετούσε καποιες πολιτικές σκοπιμότητες. Ήταν μόνο για τα Τέμπη.

Έμεινα εκεί για 2 ώρες μιλώντας σε όποιον μπορούσα για αυτό που έζησα, για αυτό που δεν θα ήθελα κανείς να πάθει, για το Μάτι, για τα Τέμπη, για την δίκη του Ματιου και τις συνθήκες διεξαγωγής της, για τις τραγωδίες που ζούμε και δεν πρέπει να ξαναζήσουμε, για τον εμπειρογνώμονα και τις απειλές κατά της ζωής του. Για την απουσία του κρατικού μηχανισμού στο ΜΑΤΙ αλλα και για την πλήρη παρουσία του στην Κινέτα και στο Καλαμάκι.

Κρίμα που τέτοιες τραγωδίες δεν είναι ικανές να μας ενώσουν.
Κρίμα που όλες οι τραγωδίες γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.
Ελληνα αδελφέ, σύνελθε και απαίτησε αλήθεια, δικαιοσύνη, αξιοκρατία.
Μην περιμένεις πότε το πρόβλημα του άλλου χτυπήσει και την δική σου πόρτα. Τότε ίσως θα΄ναι αργά για σένα.

Πηγη: https://korinthia24.gr
https://ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν άντρα που κάηκε η γυναίκα του στο Μάτι να διαμαρτυρηθεί - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator