ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Μπαλάφας κατεβαίνει με Σταυρέλη - Σίγουρη η επανεκλογή Νανόπουλου !!!

0


 

Για κάποιον με κάποιον τρόπο πολιτεύεται όσο περισσότερο ντόρος γίνεται για το όνομα του, τόση μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία του.

Με όρους επικοινωνίας, το όνομα Βασίλης Μπαλάφας, μπήκε με δυναμικό τρόπο, στις δημοτικές εκλογές και έκανε αισθητή την παρουσία του με το καλημέρα και πριν ο ίδιος ανακοινώσει το παραμικρό.

Η πιθανολογούμενη συμμετοχή του με τον Νίκο Σταυρέλη στην εκλογική μάχη του δήμου Κορινθίων, δίνει χρώμα στην άχαρη για πολλούς διαδικασία.

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που για λόγους πολιτικούς και δημοτικούς δεν μιλώ μαζί του, μία 10ετία τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και δεν διαβάζω, όλα όσα έχουν συμβεί στο διάστημα αυτό.

Ο Βασίλης Μπαλάφας ήταν πάντα ικανός και δημιουργικός και αριστοτέχνης στον χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Είναι χρήσιμος για κάθε δήμο και ιδιαίτερα για την Κόρινθο.
Αν μάλιστα έχει καταφέρει, όπως έγραψε ο ίδιος, να αφήσει πίσω του την νεανική ένταση, θα είναι ακόμα πιο χρήσιμος.

Διαφωνώ με κάποιον ή δεν τον συμπαθώ, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ισοπέδωση του ή την άρνηση των αντικειμενικών ικανοτήτων του.

Δεν μπορώ να καταλάβω και πολύ περισσότερο να δεχθώ, γιατί δέχεται τόσες προσωπικές επιθέσεις, που δεν είναι ούτε χιούμορ, ούτε σάτιρα, ούτε πολιτική κριτική.

Είναι προσωπικές επιθέσεις που αμφισβητούν το δικαίωμα των προσωπικών του επιλογών.
Γράφω γιατί αυτό είναι ανθρωποφαγία και η σιωπή μου και η δική σας την επιτρέπει.
Ας πάει με όποιον θέλει. Δεν υπάρχουν πολιτικά άμεπτοι κριτές.

Φαντάζομαι όμως ότι όλη αυτή η επίθεση έχει να κάνει με τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του, που είναι περίπου γνωστές.

Η παρουσία του κοντά στον Σταυρέλη, θα δώσει προστιθέμενη αξία, σε μία παράταξη που γέρνει ηλικιακά.

Θεωρώ δε αδιανόητο να απαξιώνεται από ανθρώπους που έχουν κοινωνική ευαισθησία και θέλουν το καλό της κοινωνίας.

Μακάρι να έχουμε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, γιατί αυτό βοηθά να ξεφύγει η πόλη από θλιβερές μετριότητες που βασανίζουν τον δήμο και την κοινωνία.

Θέλουμε ανθρώπους ικανούς σε όποια παράταξη και αν είναι.
Αν δεν μας αρέσουν απλά δεν τους ψηφίζουμε. Μέχρι εκεί!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Μπαλάφας κατεβαίνει με Σταυρέλη - Σίγουρη η επανεκλογή Νανόπουλου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator