Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων προληπτικά τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

0



Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ και για την περιοχή μας, κύρια χαρακτηριστικά των οποίων θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ο παγετός και πιθανόν οι χιονοπτώσεις.

Οι ανωτέρω καιρικές συνθήκες καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και ακόμη δυσκολότερη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις αίθουσες με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών χώρων ο οποίος επιβάλλεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πανδημίας.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων προληπτικά τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator