ΚΙΑΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ: Υπηρεσίες αυνανισμού από Ρομά έναντι αμοιβής στο λιμάνι μέρα μεσημέρι !!!

0



Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στο χώρο στάθμευσης στο λιμάνι του Κιάτου

Αρμόδια αρχή για την ευταξία του χώρου και την νομιμότητα των δραστηριοτήτων σε αυτόν υπάρχει και η απόσταση που χωρίζει την αρχή αυτή από το σημείο είναι περίπου 100 μέτρα.

Τις εικόνες που βλέπετε δεν τις είδαμε μόνο εμείς.

Το φαινόμενο είναι γνωστό σε όλους.

Όπως έχουμε ξαναγράψει :..." Καλλίπυγος και νεαρά Ρομά προσεγγίσασα τυχόντα μοναχικό και πονηρόμυαλο, γεροξεκούτη έχοντα επιθυμίες, και υποσχόμενη όσα η ζωή δεν έφερε ,ερωτικώς μιλώντας, αποχωρεί μετά την ολιγόλεπτη παράσταση. Αυτή βαρύτερη όσο του πορτοφολιού το βάρος ο δε μπαμπαλής αναλογιζόμενος που στην ευχή ξέχασε το εν λόγω πορτοφόλι.

Τις βλέπουν σχεδόν καθημερινά όλοι όσοι σταθμεύουν στο λιμάνι και όλοι όσοι περνάνε από τον παραλιακό δρόμο. Δηλαδή μερικές εκατοντάδες άνθρωποι.

Ανήλικες στην πλεοψηφία τους Ρομά, που συνοδεύονται πολλές φορές από παιδάκια της νηπιακής ηλικίας επιδίδονται σε πράξεις που δεν είναι νόμιμες.

Αυτή την φορά καταγράψαμε την πράξη του δημόσιου αυνανισμού που έναντι αμοιβής προσέφεραν οι ανήλικες Ρομά σε ενδιαφερόμενο και εξ ίσου ένοχο ηλικιωμένο.

Οι εικόνες αυτές ΔΕΝ πρέπει να χαρακτηρίζουν το Κιάτο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράψαμε τέτοια γεγονότα.

Δείτε φωτογραφίες;
















Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ: Υπηρεσίες αυνανισμού από Ρομά έναντι αμοιβής στο λιμάνι μέρα μεσημέρι !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator