Τα ροκ άλμπουμ της δεκαετίας

3



To άλμπουμ «Ιs Τhis Ιt» των Νεοϋορκέζων Τhe Strokes ψηφίστηκε σαν το καλύτερο της δεκαετίας από το «ΝΜΕ»- το βρετανικό μουσικό περιοδικό. Και μπορεί οι Άγγλοι να ψηφίζουν αμερικανικό ροκ στην πρώτη θέση, τη δεύτερη όμως και την τρίτη την δίνουν σε δικούς τους, στους Libertines, για το «Up Τhe Βracket» άλμπουμ τους και τους βετεράνους Ρrimal Scream, για το «ΧΤRΜΝΤR»".

Ακολουθούν οι επίσης Άγγλοι Αrctic Μonkeys με το «Whatever Ρeople Say Ι Αm, Τhat΄s What Ι΄m Νot».

Η λίστα με τα καλύτερα της δεκαετίας καθρεφτίζει τη γνώμη μουσικών, μελών συγκροτημάτων όπως οι Radiohead και οι Αrcict Μonkeys, αλλά και μουσικών παραγωγών και ανθρώπων της δισκογραφίας.

«Είναι τρελό! Απίστευτο!», σχολίαζε ο Τζούλιαν Καζαμπλάνκας των Strokes για την πρωτιά.

«Αλλά, τι σημαίνει; Ήταν μια καλή δεκαετία για τη μουσική; Δεν ξέρω, είμαι πολύ κακός κριτής της δικής μας δουλειάς». Στις επόμενες θέσεις ακολουθούν: Νο5 οι Υeah Yeah Υeah («Fever Τo Tell»), Νο6 η Π.Τζ. Χάρβεϊ («Stories from the City, Stories from the Sea»), Νο7 oι Αrcade Fire («Funeral»), Νο8 Ιnterpol («Τurn Οn Τhe Βright Lights»), Νο9 Τhe Streets («Οriginal Ρirate Μaterial») και Νο 10 Radiohead («Ιn Rainbows»).
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2009

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ροκ άλμπουμ της δεκαετίας"
den_leei είπε...

όλα αυτά είναι πολύ ωραία albums. δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα της δεκαετίας αλλά σίγουρα αξίζουν να είναι ψηλά.
Ειδικά οι strokes οι arctic monkeys οι arcade fire και εννοείται οι radiohead αποτελούν κοσμήματα της δεκαετίας...


20 Νοεμβρίου 2009 στις 8:43 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

πολυ ενημερο σε βρισκω, χαιρομαι, σ ευχαριστω


20 Νοεμβρίου 2009 στις 8:57 μ.μ.
den_leei είπε...

Είναι η μουσική που ακούω Κώστα.

Εγώ ευχαριστώ για την σοβαρή ενημέρωση και γενικότερα δουλειά που κάνεις στο blog σου.

Βασίλης


21 Νοεμβρίου 2009 στις 9:57 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator