Η άλλη Σαράποβα στον Πύργο του Άιφελ (vds+pics)

Η Μαρία Σαράποβα με το βαρύτιμο έπαθλο της κατάκτησης του απλού γυναικών στο Roland Garros στα χέρια της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (8/6) στον Πύργο του Άιφελ και πόζαρε όλο χάρη. Η 27χρονη Ρωσίδα επικρατώντας στον σπουδαίο τελικό της Ρουμάνας Σιμόνα Χάλεπ, κατέκτησε τον 5ο τίτλο της σε τουρνουά Grand Slam και το δεύτερο στo Roland Garros, κάτι που για την ίδια έχει τεράστια σημασία.

«Αν κάποιος μου έλεγε ότι σε κάποια στιγμή της καριέρα μου ότι θα είχα περισσότερους τίτλους από το Roland Garros σε σχέση με τα άλλα τουρνουά Grand Slam, θα ήθελα, ίσως, να πάμε να μεθύσουμε» δήλωσε χαλαρή, πλέον, η Μαρία Σαράποβα.


Η πίεση που δέχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες κι όσο προχωρούσε το τουρνουά ήταν μεγάλη, κι αυξανόταν από τη στιγμή που τα άλλα σπουδαία ονόματα έμεναν εκτός συνέχειας.

«Από την αρχή του τουρνουά, όλοι ερχόντουσαν στις συνεντεύξεις μου και το πρώτο πράγμα που έλεγαν είναι “θα αντιμετωπίσεις τη Σερίνα Γουίλιαμς στα προημιτελικά. Έχεις πολύ δύσκολη κλήρωση. Ήσουν άτυχη”. Δεν είχα παίξει καν τον πρώτο μου αγώνα. Οπότε, από εκείνες τις στιγμές. μέχρι τώρα που είμαι πρωταθλήτρια, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα.



Γι αυτό πάντα υποστηρίζω ότι δεν παίζουν ρόλο οι κληρώσεις. Τίποτα δεν είναι γραφτό. Πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο» εξηγεί η Μαρία Σαράποβα, που κέρδισε για πρώτη φορά το γαλλικό Όπεν πριν από δύο χρόνια με αντίπαλο την Ιταλίδα Σάρα Εράνοι, ενώ πέρυσι ηττήθηκε στον τελικό από την Σερίνα Γουίλιαμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.