Γέλιο μέχρι δακρύων - Ο Κώστας Δόξας ως Πέτρος Γαϊτάνος τινάζει το... ξανθό μπουκλωτό μαλλί του [βίντεο]

Εκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά ο Κώστας Δόξας στο χθεσινό Your Face Sounds Familiar. Αυτή τη φορά μεταμφιέστηκε σε Πέτρο Γαϊτάνο προκαλώντας άφθονο γέλιο τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με την ερμηνεία του. Τι κι αν η κριτική της επιτροπής δεν ήταν η καλύτερη...

Με εμφάνιση ίδια με του τραγουδιστή, φωνή που σε μπέρδευε κάνοντάς σε να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος τραγουδάει (ο Γαϊτάνος ή ο Δόξας) και κινήσεις που παρέπεμπαν στον Γαϊτάνο (με έμφαση στο τίναγμα του μαλλιού), ο Κώστας Δόξας, αν και δεν απέσπασε τα καλύτερα σχόλια απο την κριτική επιτροπή, πέρασε με άνεση στον τελικό του Your Face Sounds Familiar αφού το κοινό τον επιβράβευσε απλόχερα για την εκπληκτική του εμφάνιση. 

Tην τετράδα του τελικού συμπληρώουν οι Γιάννης Σαββιδάκης, Παντελής Καναράκης και Λευτέρης Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.