Σ. ΛΕΛΕΚΟΣ: "Ενώνουμε τη φωνή μας για το μαγευτικό Αμόνι Κορινθίας" !!!

0



Το όμορφο Αμόνι. Είχα βρεθεί για πρώτη φορά τη δεκαετία του 80 και με το θάρρος αυτό , ενώνω τη φωνή μου με τους διαμαρτυρόμενους! 

Θα έπρεπε να γίνει κάτι, επειδή δεν είναι δυνατόν, μετά από τόσα χρόνια αγώνων ενάντια στην άναρχη βλάστηση όλων αυτών των (ομολογουμένως) άκρως εύφλεκτων κωνοφόρων της περιοχής που ανεξέλεγκτα τόσα χρόνια αναπτύσσονται ανάμεσα σε σπίτια που βρίσκονται εκεί για 30 (και) χρόνια !

Τα κωνοφόρα αυτά , συνιστούν ένα θανατηφόρο μείγμα επειδή συμβαίνει το αδιανόητο... συμπεριφέρονται σαν ... δάσος!!! 

Επειδή κάποιοι αστοιχείωτοι ισχυρίζονται ότι εκεί ήταν δάσος! 
Προσωπικώς, δεν γνωρίζω δάσος όπου υπάρχουν οδοί κι αριθμοί επ αυτών π.χ. Αγράμπελης 24 , Ανθέων 35, κλπ. 

Ας λογικευτούμε λοιπόν, κωνοφόρα εντός οικισμού πρέπει να κόπτονται !!! 
Ας γίνει λοιπόν το "ηθικό και νόμιμο" και ας προχωρήσουμε και σε άλλες περιοχές που κινδυνεύει κόσμος, Γεράνεια , Αγ.Θεόδωροι, Κινέτα, Βουλιαγμένη... 
Δεν πάει άλλο !!! 
Κινδυνεύει κόσμος από επικίνδυνα κωνοφόρα ας γίνει κάτι σύντομα γι αυτή την "αναρχία της φύσης!



Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ. ΛΕΛΕΚΟΣ: "Ενώνουμε τη φωνή μας για το μαγευτικό Αμόνι Κορινθίας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator