Δήμος Κορινθίων: Ενισχύονται με προσωπικό οι Διευθύνσεις Τ.Υ και Πολεοδομίας


Στην ουσιαστική και μόνιμη ενίσχυση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας προχωρά ο Δήμος Κορινθίων βάζοντας τέλος στην πολυετή απουσία προκήρυξης μόνιμων θέσεων εργασίας. Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, επιμονής, υπεύθυνων χειρισμών, σωστής & στοχευμένης υποβολής των σχετικών αιτημάτων, σε μία περίοδο που οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είναι ακόμα υπό μερική αναστολή, υποδεχόμαστε 4 νέα στελέχη τα οποία θα συμβάλουν καθοριστικά στην παραγωγή έργου της Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με την 𝚷𝛒𝛐𝛋ή𝛒𝛖𝛏𝛈 𝟏𝟑𝚱/𝟐𝟎𝟐𝟏 𝛕𝛐𝛖 𝚨𝚺𝚬𝚷 (𝚽𝚬𝚱 𝚻𝛆ύ𝛘𝛐ς 𝚨𝚺𝚬𝚷 𝟔𝟔/𝟑𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟏) πρόκειται για :

𝚷𝚬𝟔 𝚻𝚶𝚷𝚶𝚪𝚸𝚨𝚽𝛀𝚴 𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚰𝚱𝛀𝚴

𝚷𝚬𝟓 𝚮𝚲𝚬𝚱𝚻𝚸𝚶𝚲𝚶𝚪𝛀𝚴 𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚶𝚲𝚶𝚪𝛀𝚴

𝚷𝚬𝟓 𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚶𝚲𝚶𝚪𝛀𝚴 𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚰𝚱𝛀𝚴

𝚷𝚬𝟑 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚰𝚱𝛀𝚴

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2022.Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). 

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη η Προκήρυξη όπου περιέρχονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.