Ο Μπούκουρας προαναγγέλει δικαστική αντεπίθεση εναντίον Σαμαρά Ντογιάκου;

0Συνοδευόμενο από την παραπάνω φωτογραφία, ο πρώην Βουλευτής Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας, εκ των καταδικασμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής -αν και αρκετά νωρίς αποστασιοποιημένος από αυτην- έκανε πριν λίγο στο προσωπικό του προφίλ την παρακάτω ανάρτηση...

Με συκοφάντησαν, με παρεμβάσεις σε δικαστικούς λειτουργούς με έκλεισαν παράνομα φυλακή, με λοιδορούσαν από κανάλι σε κανάλι, δημιούργησαν ψευδή στοιχεία, πλήρωσαν ανθρώπους να πουν ψεμματα, μου έκλεψαν ότι πολυτιμότερο διαθέτει η ανθρώπινη φύση... Την ελευθερία μου και την εθνική μου υπερηφάνεια..!!!


Δεν έχω μάθει στην ζωή μου να το βάζω κάτω, δεν ειμαι από αυτούς που τα παρατάνε.. Τώρα ήρθε η σειρά μου.... Ραντεβού στην Λουκάρεως....

Υ.γ Σε αυτή την μάχη σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου...

Αυτό που μπορούμε να πιθανολογήσουμε είναι πως ο Μπούκουρας προαναγγέλει δικαστική αντεπίθεση κατά Σαμαρά Ντογιάκου... 
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...

Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2021
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπούκουρας προαναγγέλει δικαστική αντεπίθεση εναντίον Σαμαρά Ντογιάκου;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator