ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Όλα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, πιστεύω και ελπίζω σε μια δίκαια κρίση"

0Όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν ακριβώς με το ίδιο τροπο....
Με μια βαλίτσα στο χέρι πέρασα το κατώφλι του Αρείου Πάγου για να απολογηθώ,
ένας αγώνας 5,5 χρόνων για να αποδείξω τα αυτονόητα έλαβε τέλος χθες,δύο βαλίτσες αθωωτικων στοιχείων,20 και πλέον μάρτυρες υπερασπίσεως προσπάθησαν να αναδείξουν την μια και μόνη αλήθεια.
Εκεί βλέπεις δεν χωρούν εκπτώσεις και παζάρια,είναι η ακροαματική διαδικασία και οι μάσκες πέφτουν.....
Χθες ήταν η αγόρευση της δικηγόρου μου,η φίλη μου πλέον μετά από τόσα χρόνια Vaso Pandazi,η επιστήμονας που απ την πρώτη στιγμή πίστεψε στην αθωότητα μου και τα έβαλε με θεούς και δαίμονες,στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων,κατήγγειλε την αδικία που βίωσα και ανέδειξε την αλήθεια.
Οι ρουφιάνοι εκτέθηκαν,έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι,επέστρεψαν στο σκοτάδι και την μιζερη ζωή τους,είναι η φύση βλέπεις το φως να νικά πάντα το σκοτάδι,εσάς τουλάχιστον σας νίκησα..!!!
Όλα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης,πιστεύω και ελπίζω σε μια δίκαια κρίση...
Εγώ πάντως έχω την συνείδηση μου ήσυχη μα κυρίως καθαρή...


Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2020
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Όλα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, πιστεύω και ελπίζω σε μια δίκαια κρίση""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator