ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά που έφαγαν τα νιάτα τους εκεί μέσα"

0Ήταν λίγο μετά το 2011 που γνώρισα τον Παναγιώταρο.....
Πήγα στα γραφεία, άκουσα πύρινους λόγους,γνώρισα ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν, ανθρώπους που στην καρδιά τους είχαν Ελλάδα...!!!!
Άντρες,γυναίκες και μικρά παιδιά που κρατούσαν την Γαλανόλευκη στα χέρια τους.
Αγώνας χωριό χωριό,πόρτα πόρτα, τα ποσοστά ανέβαιναν και μαζί με αυτά και το ηθικό μας.
Επιτέλους,κάτι αγνό, γνήσιο πατριωτικό είχε ξεκινήσει μέσα απ τα σπλάχνα της κοινωνίας μας.
Παλέυαμε και χαιρόμασταν για κάθε σκαλοπάτι που ανεβαίναμε,μετά ήρθαν περιθωριακοί τύποι που στο μυαλό τους είχαν άλλα....την κονόμα..!!!
Τύποι που ποτέ στην ζωή τους δεν ήξεραν τι παει να πει μεροκάματο,άγχος, ζωή....
Σιγά σιγά χάνονταν όλα αυτά τα στοιχεία που με κάναν να πιστέψω στο διαφορετικό....στο αγνό πατριωτικό.
Η ηγεσια απλά παρακολουθούσε....
Άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων, άνθρωποι που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πως να αυξήσουν την δημοτικότητα τους , να κανουν λεζάντα και να αυξήσουν την περιουσία τους....
Έφυγαν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι που είχαν ένσημα στην δουλειά στην ίδια την ζωή,έφυγαν αγωνιστές,αγνοί πατριώτες,άντρες και γυναίκες που πλήρωσαν την επιλογή τους και δεν το μετάνιωσαν ποτέ τους. Δεν τους κάναμε τους χαλάσαμε την σούπα, δεν μας θεώρησαν ποτέ δικούς τους..... Κάποιοι δεν κάναμε ποτέ χρήση ειδικών προνομίων,δεν διορίσαμε κανέναν συγγενή,φίλο, σύζυγο, κουμπάρο,γκόμενα, ούτε καν κάποιο απ τα αδέρφια μας.
Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι έπαιρναν τα άτοκα δάνεια της βουλης, έβαζαν τα παιδιά τους σε δωρεάν παιδικούς σταθμούς,έγιναν ένα με το σύστημα,το αγκάλιασαν και έγιναν στο τέλος Ιούδες.... Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικοτητας, έχασαν την επαφή με τον κόσμο με την κοινωνία,οι προσωπικές ιδεοληψίες δεν τους αφήνουν ακομα και τώρα που η κοινωνια τους γύρισε την πλάτη να δουν την πραγματικότητα.
Λυπάμαι,μάρτυς μου ο Θεός,λυπάμαι αυτά τα παιδιά που έφαγαν τα νιάτα τους εκεί μέσα,μόνο και μόνο για να πουλάνε κάποιοι λεζάντα και να αυξάνουν την οικογενειακή επιχείρηση που για συντομία ονομάζετε πλεον Ε.Π.Ε (ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ)

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά που έφαγαν τα νιάτα τους εκεί μέσα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator