Αυτός είναι ο Περιφερειάρχης που θα πάει την Πελοπόννησο μπροστά;;; - BINTEO

0Καθοδηγούμενος από το «έμπειρο» επιτελείο του ο κ. Νίκας ακολουθεί επικοινωνιακές πολιτικές…άλλων δεκαετιών χρησιμοποιώντας έναν άνευ προηγούμενου λαϊκισμό προκειμένου να πείσει τους πολίτες.

Μετά το ανέφικτο για τον ίδιο σύνθημα, μιας και η αναγνωρισιμότητά του δεν τον βοηθάει…σπίτι-σπίτι…πόρτα-πόρτα πέρασε στο σύνθημα σκαλοπάτι-σκαλοπάτι… Όταν οι υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας λειτουργούν με γνώμονα την Ευρωπαϊκή τους πορεία, στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάποιοι λειτουργούν με το…εμπρός…πίσω!!!

Αυτός είναι ο Περιφερειάρχης που θα πάει την Πελοπόννησο μπροστά;


Αν κρίνουμε από τον προεκλογικό του αγώνα και στις τεχνικές στις οποίες έχει καταφύγει μάλλον ο στόχος είναι να γυρίσει σελίδα η Πελοπόννησος. Το δυστύχημα είναι ότι θα γυρίσει σελίδα προς τα πίσω και κατά…τα φαινόμενα πολλές δεκαετίες πίσω.

«Θα σας εξαφανίσομεν λοιπόν…»


Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός είναι ο Περιφερειάρχης που θα πάει την Πελοπόννησο μπροστά;;; - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator