Πρωτοβουλία Μπούκουρα Χωρέμη για το Μακεδονικό

0Ανακοίνωση πρωτοβουλίας

Οι πρώην βουλευτές Ευστάθιος Μπούκουρας και  Τάσος Χωρέμης καλούν τους τέως βουλευτές (απ όλα τα κόμματα) της πατρίδος μας  να αναλάβουν πρωτοβουλία με σκοπό να αποτρέψουν την κύρωση της "συμφωνίας" απ το κοινοβούλιο.
Στόχος μας σε πρώτη φάση την συλλογή υπογραφών από όσους περισσότερους τέως βουλευτές που διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών.
Συνάντηση και κατάθεση της λίστας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πιέσουμε σε παραίτηση του για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Με τιμή
Αναστάσιος Χωρέμης
Ευστάθιος Μπούκουρας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοβουλία Μπούκουρα Χωρέμη για το Μακεδονικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator