Απάντηση Γ.Τσόγκα σε δημοσίευμά μας: "Πόση λάσπη μπορεί να χωρέσει σε δύο γραμμές"

0


Ο προσωπικός μου... δολοφόνος «ξαναχτυπά» με ένα ακόμη ψευδές και άθλιο δημοσίευμα γραμμένο από την ανώνυμη πένα του.
Καλώ τον διαχειριστή του ιστολογίου www.parakato.gr και της σελίδας στο Facebook @parakato.gr το οποίο φιλοξενεί από τις 25/07/2018 το συκοφαντικό δημοσίευμα, ότι δήθεν «παρεμπόδισα την κατάσβεση της φωτιάς των Γερανείων», όπως συμβάλει ενεργά στην αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία σκοπίμως ο ανώνυμος συντάκτης του ανωτέρω δημοσιεύματος, βανδάλισε, όπως ακριβώς έκανε σε προηγούμενα δημοσιεύματα του και όπως αφαιρέσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα διότι πλήττει κατάφωρα τη τιμή μου, την υπόληψή μου και την εν γένει αξιοπρέπειά μου και επίσης καλώ τον ανώνυμο συντάκτη του κατάπτυστου, ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος να παύσει την ανωνυμία του και να ζητήσει συγγνώμη, βεβαιώνοντας ότι ουδόλως παρεμπόδισα το έργο της κατάσβεσης της πυρκαϊάς αντιθέτως συνέβαλα στο αντίθετο.
Τέλος είναι λυπηρό τις δύσκολες τούτες ώρες που περνάει η χώρα μας, κάποιοι να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση με την προσφιλή πρακτική των “fake news” για μιά χούφτα... Likes!!!

Παραθέτω το σχετικό βίντεο, προς απόδειξη της παραποίησης της πραγματικότητας από τον ανώνυμο συντάκτη του δημοσιεύματος που φιλοξενείται από το www.parakato.gr και το σχετικό link http://www.parakato.gr/2018/07/blog-post_145.html"

Γιώργος Τσόγκας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Νομού Κορινθίας
Μητροπόλεως 1, Αθήνα
Τηλ. 210.3232580/Fax. 210.3709529
Ερμού 16, Κόρινθος
Τηλ. 27410.75507
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση Γ.Τσόγκα σε δημοσίευμά μας: "Πόση λάσπη μπορεί να χωρέσει σε δύο γραμμές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator