Παρέμβαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ.Τσόγκα: "Έτσι λύνονται τα μεγάλα θέματα της παιδείας... εξαντλητικά" !!!

0"Άλλη μια μέρα στο γραφείο - Business as usual"

Άλλη μια τυπική μέρα στο γραφείο, για συζήτηση σε βάθος, για θέματα παιδείας. Στην κεφαλή του τραπεζιού-"εργασίας" ο γνωστός συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ, που παρέχει την εμπειρία και τις υπηρεσίες του ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δ.Μπαξεβανάκη. Στο τραπέζι, απλωμένα , εποπτικά βοηθήματα, που θα ανεβάσουν την εις βάθος συζήτηση σε άλλα επίπεδα.
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ.Τσόγκα: "Έτσι λύνονται τα μεγάλα θέματα της παιδείας... εξαντλητικά" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator