Αποδεκτό το αίτημα για διερεύνηση ποινικών ευθυνών από την εισαγγελία Κορίνθου για το τουρκικό πλοίο - ΒΙΝΤΕΟ

0Αποδεκτό έκανε το αίτημα για διερεύνηση ποινικών ευθυνών για την διέλευση του τουρκικού πλοίου από τον Ισθμό της Κορίνθου χωρίς ανάρτηση ελληνικής και νατοϊκής σημαίας η εισαγγελέας Κορίνθου

Το αίτημα κατέθεσε ως εκπρόσωπος της πατριωτικής ένωσης κορινθίων πολιτών ο πρώην βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.


Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποδεκτό το αίτημα για διερεύνηση ποινικών ευθυνών από την εισαγγελία Κορίνθου για το τουρκικό πλοίο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator