ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Λυπάμαι πολύ κύριοι γαλονάδες αλλά είστε ανίκανοι" !!!

0Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας του ζήτησα να εγγυηθεί και να διαφυλάξει την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, η απάντηση που πήρα ήταν οτι φοβάται μην καεί η Κόρινθος από 30 μπαχαλακιδες......αν κινδυνεύει να καεί η πόλη από μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Μπουκουρας λυπάμαι πολύ κύριοι γαλονάδες αλλά είστε ανίκανοι.....

Τι εννοούσε ο αστυνομικός διευθυντής όταν μου είπε : Λυπάμαι εχω διαταγές να μην στείλω δυνάμεις..?


Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Λυπάμαι πολύ κύριοι γαλονάδες αλλά είστε ανίκανοι" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator