Καρφώματα μέχρι εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!

0Η πρόσφατη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας μέσα στις τουαλέτες με φόντο τη λεκάνη και το χαρτί υγείας (δείτε εδώ) μόνο απροσδόκητη δεν ήταν.

Ο Βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Τσόγκας, είναι γεγονός ότι δεν φημίζεται για την ευφυΐα του! Έγινε βουλευτής κατά λάθος, έχοντας πάρει λιγότερους σταυρούς και από αυτούς που θα χρειαζόταν κάποιος για να γίνει δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο. Ο Αλέξης Τσίπρας τον τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στη λίστα με μόνο γνώμονα ότι θα ψηφίζει τα πάντα χωρίς καμιά αντίρρηση, όπως έκανε άλλωστε.

Όμως ακόμα και ένας άνθρωπος του επιπέδου εξυπνάδας του Τσόγκα, δεν θα φωτογράφιζε τον εαυτό του μέσα στις τουαλέτες! Ακόμα χειρότερα δεν θα «έστελνε» την φωτογραφία σε «συντρόφους» του, που λόγω της «ενότητας και της αγάπης» που τρέφουν για τον Τσόγκα, θα φρόντιζαν η φωτογραφία να φθάσει στο parakato.gr με αποτέλεσμα να γελάνε ακόμα και πλακάκια στις τουαλέτες.

Το γεγονός ότι έφθασαν στο σημείο να δημοσιοποιεί ο ένας τέτοιες φωτογραφίες για τον άλλον, οφείλεται στην λατρεία που έχει κάθε Συριζαίος για την καρέκλα. Μόλις με το καλό γίνουν εκλογές, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τον μισθό του βουλευτή θα εισπράττει μόνο ένας εκ των τριών! Οι υπόλοιποι θα επιστέψουν στη λιγούρα και στη τράκα τσιγάρο!

Η μόνη λύση είναι να καθαρίσουν τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους μπας και καταφέρουν να σωθούν. Τώρα που καλόμαθε η γριά στα σύκα, είναι δύσκολο να αφήσει τις λιμουζίνες, τα μεγαλεία και το κυριότερο τον μισθό του βουλευτή.

Το χειρότερο τους όμως είναι να τους φάει τη θέση ο πρώην πασόκος Γιώργος Δέδες! Το τι έχουν να κάνουν οι τρεις σωματοφύλακες για να εμποδίσουν τον Γιώργο, είναι απερίγραπτο. Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Αυτό που είδατε, είναι απλά η αρχή.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι σας έλεγα πριν λίγους μήνες για το ποπ κορν και την αρένα του Σύριζα….

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καρφώματα μέχρι εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator