Ούτε για τη θέση του Ζουράρι δεν κάνεις Τσόγκα !!!

0Σε ανάρτηση στο facebook προχώρησε ο γίγαντας της πολιτικής Γιώργος Τσόγκας σχετικά με τον Μίκη Θεοδωράκη. Καμαρώστε τον...


Πρόσφατα μάλιστα είχε σχολιάσει και πάλι μέσω facebook τον Μανώλη Γλέζο. Ο πολιτικός ογκόλιθος κ. Τσόγκας όταν δεν υπογράφει μνημόνια, οταν δεν κόβει συντάξεις και δεν ψηφίζει υπέρ των πλειστηριασμών, ασχολείται με την επαναφορά στον σωστό δρόμο των παλαιών συντρόφων.

Αξιος ο μισθός του βουλευτή σύντροφε!

Και μία απορία. με αυτά που γράφει πιστεύει ότι θα γίνει υπουργός; Ούτε για τη θέση του Ζουράρι δεν κάνεις Τσόγκα!


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε για τη θέση του Ζουράρι δεν κάνεις Τσόγκα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator