Γιώργος Τσόγκας: Δίχως ίχνος ντροπής στο πλευρό των δανειοληπτών!

0Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, ο βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Τσόγκας, όταν ανακοίνωσε στο facebook ότι επισκέφθηκε το κέντρο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών...

Ο Γιώργος Τσόγκας, ως γνήσιος Συριζαίος, έχει την ικανότητα να κοιτά στα μάτια τους δανειολήπτες και να τους υπόσχεται βοήθεια! Βοήθεια από ποιον όμως; από τον εαυτό του και τους συντρόφους του Μαρία Θελερίτη και Γιώργο Ψυχογιό που ψήφισαν υπέρ των πλειστηριασμών;

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως καταφέρνουν οι Συριζαίοι να ψηφίζουν υπέρ των πλειστηριασμών, να τσεπώνουν τη βουλευτική αποζημίωση, να κυκλοφορούν με λιμουζίνες της Βουλής και ταυτόχρονα να βοηθάνε και τους δανειολήπτες που θα χάσουν τα σπίτια τους για να μπορούν οι Συριζαίοι να απολαμβάνουν τις αναπαυτικές καρεκλίτσες τους.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Τσόγκας: Δίχως ίχνος ντροπής στο πλευρό των δανειοληπτών!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator