ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ: Ο Μπαλάφας αντιλαμβάνεται τελικά ότι το κόμμα του είναι για τα καρναβάλια !!!

0Πριν από περίπου 7-8 χρόνια είχα γράψει σε ένα site ένα άρθρο που είχε τίτλο "Η πτώση των συμβόλων". Δυστυχώς το site δεν υπάρχει πια και το κείμενο ολόκληρο δεν το έχω βρει. Ήταν ένα προφητικό κείμενο σχετικά με τη σταδιακή αποκαθήλωση του εγχώριου πολιτικού συστήματος η οποία μάλιστα τότε ξεκινούσε και τελικά συνέβη με τη συμμετοχή και συγκατάθεσή του, μετά χειροκροτημάτων και λοιπών αηδιών περί "λύκων που ούρλιαζαν" και τρίχες κατσαρές. Η επιχείρηση αυτή και βέβαια συνεχίζεται απονομιμοποιώντας ουσιαστικά τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ώστε αποστεωμένες και αδύναμες να μην είναι καν σε θέση πλέον να δημιουργήσουν μια Εθνική πρόταση απέναντι στα εισαγόμενα Μνημονιακά "παριζάκια" που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται (και δικαίως) ως μονόδρομοι. Λίγοι έχουν καταλάβει και γνωρίζουν ότι το παραφρασμένο τραγούδι στη διαφήμιση είναι ένα από τα εμβληματικά τραγούδια της ΝΔ που έγραψε ο Robert Williams. Ο Ψωμιάδης όμως σίγουρα το ξέρει και πολύ καλά. Δεν ξέρω πως ένιωσε όταν το άκουσε σε ρυθμό "τσα-τσα" και στίχο "Ζήτω το κέφι, ζήτω η τρέλα". Αν ο σκοπός του είναι να μεταδώσει κάποιο μήνυμα, καλό θα ήταν να μας πει και ποιο είναι αυτό. Αλλά και πάλι, τελικά, Καρναβάλια είναι οι άνθρωποι, ούτε οι ιδέες, ούτε οι αξίες. Κρίμα. Και όπως έχω δει, δεν έχει αντιδράσει και κανείς ...

Bill Balafas

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ: Ο Μπαλάφας αντιλαμβάνεται τελικά ότι το κόμμα του είναι για τα καρναβάλια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator