Αίτημα της Π.Κ.Κ.Π. για ψήφισμα προς το Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων

0Αίτημα για ψήφισμα προς το Δ.Σ. Κορίνθου

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. Κορίνθου κ. Δήμαρχε κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι .
Ως πρώην βουλευτής και επικεφαλης της Π.Κ.Κ.Π αλλά και ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου και αισθανόμενος προβληματισμό από την μη έκδοση ψηφίσματος για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου τον Σκοπιων από το Δ.Σ.Κορίνθου, ζητώ από το συμβούλιο την έκδοση ψηφίσματος και στήριξης του αιτήματος του ελληνικού λαού για την μη χρήση του ονόματος Μακεδονία από το κρατίδιο μόρφωμα.
Θέλω να πιστεύω ότι το γεγονός της μη συζήτησης και η μη έκδοση ψηφίσματος ήταν μία ατυχής στιγμή ολιγωρίας που δεν αντιπροσωπεύει το Δ.Σ. Κορίνθου αλλά και τα πιστεύω των Δημοτικών συμβούλων.
Επίσης ζητώ την ξεκάθαρη θέση όλων των αρχηγών των παρατάξεων με δήλωση πριν το ψήφισμα και για όσους θα λείπουν από το επόμενο ΔΣ την δημόσια τοποθέτηση τους στα ΜΜΕ.

Με τιμή
Ευστάθιος Μπούκουρας πρώην βουλευτής
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αίτημα της Π.Κ.Κ.Π. για ψήφισμα προς το Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator