ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Συνεχίζω χωρίς πλάτες και βοήθεια από κανένα σύστημα τον αγώνα για την ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωσή μου

0Κατά την ακροαματική διαδικασία στην δίκη, και κάτω από την βασανιστική διαδικασια των ερωτήσεων των δικηγόρων Vaso pantazi και Γιώργου Μιχαλόλια, και πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας και που θα κατατεθούν κατά την διαδικασία των αναγνωστεων εγγράφων, προέκυψε ότι το 2013 ο ψευδομαρτυρας Δ κατέθεσε παράνομα και παράτυπα για μένα και κάτω από καθεστώς συλληψεως και με χειροπέδες στα χέρια.
Αυτό σημαίνει ότι ο Δ είχε συλληφθεί και από κατηγορουμενος για τα δικά του αδικήματα αντάλλαξε την δική του ελευθερία με την δική μου προφυλάκιση.....!!!!!!!!!!!
Συνεχίζω,χωρίς πλάτες και βοήθεια από κανένα σύστημα, κόμμα η οτιδήποτε άλλο,έναν αγώνα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ηθική,ποινική,πολιτική μου δικαίωση,το οφείλω άλλωστε στον εαυτό μου στα παιδιά μου στους φίλους  και συγγενείς μα πάνω από όλους το χρωστάω στους Κορινθιους που το 12 με τίμησαν με την ψήφο τους.....

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Συνεχίζω χωρίς πλάτες και βοήθεια από κανένα σύστημα τον αγώνα για την ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωσή μου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator