Προσωπική δέσμευση Ραψωματιώτη για ολοκληρωμένο σχέδιο και συγκεκριμένο αποτέλεσμα

0
Φίλες και Φίλοι επιχειρηματίες της Κορινθίας,

Εμπνεόμενος από την όρεξη και το πείσμα πολλών νέων επιχειρηματιών που επιθυμούν να στηρίξουν με αποφασιστικότητα το ψηφοδέλτιο «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

«Η απόφαση για τη συμμετοχή μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ήξερα από την αρχή ότι θα με γεμίσει ευθύνες. Τις αναλαμβάνω με αποφασιστικότητα και σεβασμό προς όλες και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας. Είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα και συνάμα πολύ συγκινητική, η αθρόα συμμετοχή κυρίως των νέων ανθρώπων σε αυτή την προσπάθεια. Νέοι, που αποφάσισαν να μείνουν στον τόπο τους και να προσπαθήσουν με υπομονή και επιμονή για ό,τι καλύτερο. Που αποφάσισαν παράλληλα να κάνουν το επόμενο βήμα, αυτό της συμμετοχής, και να ενισχύσουν τον κοινό μας αγώνα.

Γνωρίζουμε εκ βάρθρων τις πραγματικές ανάγκες του Επιμελητηρίου. Έχουμε ασχοληθεί και δουλέψει γι΄ αυτό, έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα των εκλογών. Κι όταν λέμε «επόμενη μέρα», δεν εννοούμε σε βάθος 4ετίας, αλλά από το πρώτο κιόλας 6μηνο της θητείας μας.

Δεν κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές για να εκπροσωπήσω τους λίγους. Ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία το Αποτέλεσμα» δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας, που σήμερα νιώθουν απογοητευμένοι από το οικονομικό γίγνεσθαι και αναζητούν στήριγμα από τον θεσμό τους.

Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες των μελών του Επιμελητηρίου και της αγοράς. Δεν στήνουμε διαχωριστικές γραμμές, γιατί δεν χρειάζονται σε καμία περίπτωση, ειδικά σε τέτοιες εποχές.

Είμαστε εδώ για να ΕΝΩΣΟΥΜΕ όλους τους επιχειρηματίες και να συγκρουστούμε με ό,τι τους πονάει και βάζει φραγμό στο επιχειρείν τους.

Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ των χαρακτηριστικών της τοπικής μας οικονομίας. Μιας οικονομίας που πρέπει και μπορεί να στηριχτεί σε υγιείς και σταθερές βάσεις.

Δεν αρκεί να αναδεικνύουμε τα προβλήματα. Πρέπει να μπορούμε να προτείνουμε λύσεις. Να προβάλλουμε τα θετικά παραδείγματα όσο μπορούμε περισσότερο, να δείχνουμε με τη δουλειά μας, καθημερινά, συγκεκριμένες πρακτικές και αξίες.

Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας δεν αντέχει άλλο μεγάλα και παχιά λόγια. Θέλει όραμα, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Με εμπειρία και γνώση, με ανανέωση και διάθεση για σκληρή και αποδοτική προσπάθεια.

Σε ό,τι αφορά τις άμεσες ενέργειες, τον σχεδιασμό και το ορατό αποτέλεσμα, 

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. 

Δημήτρης Ραψωματιώτης 

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσωπική δέσμευση Ραψωματιώτη για ολοκληρωμένο σχέδιο και συγκεκριμένο αποτέλεσμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator