Δ. Ραψωματιώτης: «Δημιουργούμε το Επιμελητήριο της Κορινθίας και όχι το Επιμελητήριο Κορίνθου» - ΒΙΝΤΕΟ

0


Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων αλλά και το «επικοινωνιακό στοίχημα» της αριθμητικής συμμετοχής που έχει μπει στην προεκλογική ατζέντα, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ekorinthos .gr και στον δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό.

«Το να έχει τη δυνατότητα ένας συνδυασμός να βάλει αρκετούς υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό του είναι κάτι σημαντικό. Άλλοι συνδυασμοί μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα αυτή, και αυτό δείχνει αδυναμία. Εκείνο που έχει όμως ιδιαίτερη σημασία είναι εάν αυτά τα ψηφοδέλτια καλύπτουν όλες τις περιοχές της Κορινθίας, όσο το δυνατόν περισσότερα επαγγέλματα και από όλα τα τμήματα. Για τον συνδυασμό μας, αυτό είναι σημαντικό και αυτό επιδιώκουμε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας. Διότι αυτό είναι η επόμενη ημέρα. Θέλουμε μεγάλη συμμετοχή, ναι, αλλά επιθυμούμε να έχουμε υποψηφίους από παντού, από το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων μέχρι την άλλη άκρη της Κορινθίας, το Ξυλόκαστρο, τη Νεμέα. Θέλουμε όλους τους επαγγελματίες να τους φέρουμε στο Επιμελητήριο .Για να γίνει αυτό που όλοι λέμε , αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν μπόρεσε, το Επιμελητήριο της Κορινθίας, και όχι της Κορίνθου» δήλωσε ο κ. Ραψωματιώτης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε πως η διαφορά του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» από τους άλλους, είναι η σαφής διατύπωση των θέσεων.Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι επιχειρηματίες , έμποροι και βιοτέχνες πώς θα διοικήσει η επόμενη επιμελητηριακή αρχή, με ποιο σχέδιο και ποιες οι δεσμεύσεις της.

«Εμείς από την πρώτη στιγμή δημοσιεύσαμε τις θέσεις μας, τη διακήρυξη αρχών του συνδυασμού μας, την πρώτη μας δράση μετά την εκλογή μας, τις δεσμεύσεις μας απέναντι σε σημαντικά θέματα και πολύ σύντομα θα δημοσιεύσουμε το πρόγραμμά μας. Να γνωρίζουν όλοι οι επαγγελματίες πώς θα διοικήσουμε.Οι άλλοι απλώς δηλώνουν κάτι. Εμείς θα δείξουμε πώς θα γίνουν αυτά που λέμε και υποσχόμαστε» .

Ο κ. Ραψωματιώτης ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τις ενδεχόμενες συνεργασίες που επιβληθούν από το εκλογικό αποτέλεσμα, επανέλαβε πως «την επόμενη ημέρα της εκλογής μας δεν θα χρειαστούν μόνο οι 21 εκλεγμένοι σύμβουλοι, χρειαζόμαστε και άλλους συμβούλους, γιατί θα πρέπει να καλύψουμε σε θέσεις ευθύνης όλη την Κορινθία. Για όλους υπάρχει θέση, για όλους υπάρχουν ρόλοι αλλά και υποχρεώσεις.»

Αναφερόμενος στους άλλους συνδυασμούς είπε :«Η συνεργασία για εμάς, είναι η βασική φιλοσοφία. Δεν έχουμε αντιπαραθέσεις με κανέναν υποψήφιο πρόεδρο, ούτε υποψήφιο σύμβουλο. Υπάρχουν αντιπαραθέσεις ,τις γνωρίζουμε. Αν μαζί με τους συναδέλφους που θα εκλεγούμε, συμφωνήσουμε, καταλήξουμε και μπορέσουμε ενωμένοι να συνεργαστούμε, θα σημαίνει πως θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.»

Δείτε τη συνέντευξη:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: «Δημιουργούμε το Επιμελητήριο της Κορινθίας και όχι το Επιμελητήριο Κορίνθου» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator