Μ. Μεζίνης, Δ. Μπίτζιος: "Μαζική συμμετοχή στις εκλογές για να διεκδικήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε αγώνες"

0

Την ανάγκη της συμμετοχής στις εκλογές του Επιμελητηρίου όσο το δυνατόν περισσότερων μελών, τονίζουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Δ. Ραψωματιώτη, Μ. Μεζίνης και Δ. Μπίτζιος. Οι δύο υποψήφιοι απευθύνουν κάλεσμα «συστράτευσης» για έναν νικηφόρο αγώνα υπέρ του θεσμού όλων των επαγγελματιών της Κορινθίας.

Μ. Μεζίνης: Από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς
«Πριν λίγο καιρό κατέθεσα την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Νομού Κορινθίας με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη. Σ' αυτήν την προσπάθεια της οικονομικής και επιχειρηματικής αναστήλωσης του Νομού μας, δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς. Ένα πράγμα που μας απασχολεί σοβαρά και το τονίζουμε στις επαφές μας με τον κόσμο είναι η συμμετοχή. Για να μπορέσει το Επιμελητήριο να γίνει πιο δυνατό, πρέπει τα μέλη μας να συμμετέχουν.

Αυτό τα τελευταία χρόνια δεν έγινε. Είναι υποχρέωση δική μας, από τη στιγμή που ο κόσμος μας εμπιστευτεί, να έρθουμε κοντά στον κόσμο. Να βγει το Επιμελητήριο από αυτή τη μονότονη διαδικασία με την οποία λειτουργεί σήμερα. Να τους επαναπροσδιορίσουμε όλους, να τους δούμε έναν προς έναν, να καταλάβουν τι είναι το Επιμελητήριο, τι μπορεί να δώσει, πώς μπορούν αυτοί με τη συμμετοχή τους να ενισχύσουν τη θέση του Επιμελητηρίου, αυτός είναι ο σκοπός μας. Και δεν είναι δύσκολο, πιστέψτε με. Απλά πρέπει να το πιστεύεις και να προσπαθήσεις γι'αυτό.

Πρέπει ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Η συμμετοχή όλων μας θα δώσει τη δυναμική στον συνδυασμό και στον Επιμελητηριακό Θεσμό, να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει δικαιώματα και να κερδίσει αγώνες».

Δημήτρης Μπίτζιος: Πάμε μαζί να δώσουμε τον νικηφόρο αγώνα!
«Πολλοί θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ο Δημήτρης Μπίτζιος στο Επιμελητήριο. Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι έκανα την πρώτη μου προσωπική επιχείρηση στην ηλικία των 19 ετών και από τότε ποτέ δεν σταμάτησε να με ενδιαφέρει ο χώρος των επιχειρήσεων. Είμαι ενεργός πολίτης, και όπου μου ζητηθεί δηλώνω μάχιμος και παρών, γιατί έτσι νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι και να συμμετέχουμε στην κοινωνία και τους θεσμούς.

Όταν πριν ένα χρόνο ο Δημήτρης Ραψωματιώτης μου μίλησε για το επιμελητήριο, ένιωσα αμέσως ότι αξίζει τον κόπο να πορευθώ μαζί του, γιατί είδα απέναντί μου έναν καθαρό άνθρωπο, που είχε γνώσεις, ωραίες ιδέες για το επιμελητήριο της Κορινθίας και δέχθηκα να συμμετέχω, γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω πράγματα για τους χιλιάδες μικρούς και ξεχασμένους επιχειρηματίες του νομού.

Ειδικά για όσους προσπαθούν να επιβιώσουν στα χωριά και μακριά από το κέντρο της Κορίνθου. Είναι το σπίτι όλων των επιχειρηματιών, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Διεκδικώ και θα τα καταφέρω να είμαι η φωνή όλων που ανθρώπων που παράγουν και δουλεύουν για να ζήσουν και θέλουν το επιμελητήριο συμπαραστάτη και βοηθό τους. Ξέρετε ότι μπορώ να το κάνω αυτό και μάλιστα με τρόπο που ενοχλεί τους βολεμένους και τα συμφέροντα. Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι μακριά από τους δήθεν και υποκριτές. Στον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη υπάρχουν οι άνθρωποι, που ξέρουν, που έχουν διάθεση να δουλέψουν.

Σας καλώ να δώσουμε και αυτό τον νικηφόρο αγώνα μαζί. Ξέρετε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. Μεζίνης, Δ. Μπίτζιος: "Μαζική συμμετοχή στις εκλογές για να διεκδικήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε αγώνες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator