Διάβημα Τσόγκα στο Μαξίμου !!!

0Τέτοιους εκπροσώπους θέλουμε... να κτυπούν το χέρι στο τραπέζι !!!

Στην αρχή όπως βλέπουμε, μόνο από συμπόνια, με περισσή ευγένεια οι υπεύθυνοι του Μαξίμου, έχουν σερβίρει στους άξιους εκπροσώπους της Κορινθίας, νεράκια. Από πληροφορίες εκ των έσω, γνωρίζουμε ότι οι εικονιζόμενοι, ώσπου να εμφανιστούν  Φλαμπουράρης και Πιτσιόρλας, ήπιαν τα νερά μπροστά τους, τα νερά απέναντι, ενώ στη συνέχεια ο Βουλευτής, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι απαίτησε αγανακτισμένος, το επόμενο μπουκάλι, να είναι Λουτρακίου!

Όταν οι Φλαμπουράρης – Πιτσιόρλας, εμφανίστηκαν στο ραντεβού, οι 2 εκπρόσωποί μας, όπως ήταν φυσικό δεν βρίσκονταν στην αίθουσα συσκέψεων, κι αυτό επειδή χρειάστηκε να μεταβούν στο WC των επισκεπτών για ευνόητους λόγους και μετά από τόσο νερό. Είναι γνωστό στους τοπικούς κύκλους, ότι σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί σε σχέση με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου Κορινθίας. Έτσι, όταν οι συμπατριώτες μας εισήλθαν, βρέθηκαν μπροστά σε μια από τις αλληγορικές εκπλήξεις, έμπνευσης Φλαμπουράρη, που μάλλον ήθελε να τους στείλει ένα μήνυμα…Υ.Γ. Η ανάρτηση και η δεύτερη φωτογραφία είναι σατιρική και αφορούν στη συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ.Τσόγκα με το Συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας Γ. Παπασταμόπουλο με τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη και Στέργιο Πιτσιόρλα για τη συζήτηση θεμάτων της Κορινθίας.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διάβημα Τσόγκα στο Μαξίμου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator