Ν. Μαλακός, Σ. Πλιατσικίδης: Είναι μοναδική ευκαιρία να κάνουμε πράξη όσα πρεσβεύουμε

0


Ως μοναδική ευκαιρία χαρακτηρίζουν τις εκλογές του Επιμελητηρίου οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» Νίκος Μαλακός και Σιδέρης Πλιατσικίδης (εκτιμητές - μεσίτες), ώστε να βοηθηθούν στο μέγιστο βαθμό οι επαγγελματίες και να υπάρξει ένα καλύτερο επιχειρηματικό πεδίο ανάπτυξης.

Ν. Μαλακός: Πρέπει να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες
«Έχουμε μια ομάδα με αξιόλογα άτομα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δ. Ραψωματιώτης είναι ένας δημιουργικός και δραστήριος επιχειρηματίας, με επιτυχία σε ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Γι΄ αυτό και αποφάσισα να τον στηρίξω. Γιατί και θέλει και μπορεί να κάνει πράξη όσα πρεσβεύει. Θέλω και από την πλευρά μου να βοηθήσω γενικότερα τους επαγγελματίες και την περιοχή μου, τη Νεμέα, απ' όπου κατάγομαι και δραστηριοποιούμαι, μια περιοχή που έχει πολλές δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιηθούν».

Σ. Πλιατσικίδης: Να κατακτήσουμε ένα καλύτερο επιχειρηματικό πεδίο ανάπτυξης
«Είναι τώρα η καλύτερη ευκαιρία να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες του νομού μας στην πράξη, με τον κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη στο τιμόνι του θεσμού. Να αναπτύξουμε δράσεις, όπως η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού, των Κορινθιακών προϊόντων, να κατακτήσουμε ένα καλύτερο επιχειρηματικό πεδίο ανάπτυξης. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μια έμπειρη και ανανεωμένη ομάδα που έχει όρεξη και μεράκι να βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. Μαλακός, Σ. Πλιατσικίδης: Είναι μοναδική ευκαιρία να κάνουμε πράξη όσα πρεσβεύουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator