Δ. Ραψωματιώτης: Στις 10 Δεκεμβρίου θα κερδίσει ο επαγγελματίας του μέλλοντος

0Στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου για τη νέα ηγεσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, διακυβεύονται πολλά και σοβαρά θέματα που αφορούν στο παρόν και κυρίως στο μέλλον των επιχειρήσεων-τουλάχιστον ως προς τη μορφή που τις ξέραμε έως σήμερα-. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στο επιχειρείν αλλάζουν σήμερα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις πολλές και νέες προκλήσεις.

Προκλήσεις και στην τεχνολογία και στην πληροφόρηση, ακόμα και στον τρόπο πώλησης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Όλοι ξέρουμε πως σήμερα, μια απλή διαφημιστική καταχώρηση δεν αρκεί για να προβάλει κάποιος την επιχείρησή του. Όλα «τρέχουν» μέσω διαδικτύου και ισχυρού marketing σε χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα.

Το Επιμελητήριο σαφώς, δεν μπορεί να μείνει πίσω από όλη αυτή την εξέλιξη. Έχουμε την τύχη και την ξεχωριστή τιμή να ενισχύουν τον συνδυασμό μας σπουδαίοι επιστήμονες εξειδικευμένοι στις νέες τεχνολογίες. Που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο και να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό τοπίο αναγνωρισιμότητας των τοπικών επιχειρήσεων, όχι μόνο στην Κορινθία και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Τα μέλη μας, μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες, πρέπει να απαιτήσουν από τη νέα διοίκηση, να τους κάνει κοινωνούς αυτού του νέου επιχειρείν που ήδη εξελίσσεται σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς, σαν «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», είμαστε έτοιμοι και θα διαθέσουμε κάθε πρόσφορο τρόπο νέας μορφής τεχνολογίας που αφορά στην εξέλιξη μιας επιχείρησης και στην προώθηση των προϊόντων της.

Στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου θα κερδίσει ο επαγγελματίας του μέλλοντος! Ο επιχειρηματίας του Αύριο με τη συνεχή εκπαίδευση του ίδιου και των στελεχών του. Πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη για τη Νέα Επιχειρηματικότητα του 2020. Επενδύουμε στις μεγάλες δυνάμεις και ευκαιρίες της τοπικής επιχειρηματικότητας, με καινοτομία, νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες, σχέδιο άμεσα ορατό και υλοποιήσιμο.

Απαντάμε στις νέες προκλήσεις με μια πλήρως εξειδικευμένη ομάδα. Ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρήσεις – πρότυπα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν πρακτικές και τεχνογνωσία, αλλά και επιχειρήσεις που επιθυμούν τη δικτύωση και την εξωστρέφεια.

Ένα είναι σίγουρο: Υπό τη δική μας διοίκηση στο τιμόνι του Επιμελητηρίου, η τοπική επιχειρηματικότητα δεν θα μείνει αγκυλωμένη στο παρελθόν. Με σταθερά βήματα, με οργανωμένο σχέδιο και εκμεταλλευόμενοι το καταξιωμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, θα κοιτάξουμε το μέλλον κατάματα.

Δεν μας φοβίζει τίποτα. Γιατί γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πράξη.

Γιατί όποιος έχει ισχυρή διάθεση και θέληση να αφήσει έργο πίσω του, δεν χρονοτριβεί.

Τολμά, σχεδιάζει, υλοποιεί και πετυχαίνει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!

Δημήτρης Ραψωματιώτης
Επικεφαλής «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα»
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: Στις 10 Δεκεμβρίου θα κερδίσει ο επαγγελματίας του μέλλοντος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator