Δ. Ραψωματιώτης: «Εαν εκλεγούμε πρώτοι, όλοι θα έχουμε ρόλο, δυνατότητα παρέμβασης αλλά και υποχρεώσεις» - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στην τηλεοπτική εκπομπή του Super tv, και στον εκδότη της εφημερίδας «Σήμερα», Ευθύμιο Κάππο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας, Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Ο κ. Ραψωματιώτης κληθείς ν' αναλύσει το βασικό σύνθημα του συνδυασμού του, ερμηνεύοντας τις λέξεις κλειδιά - Γνώση, Δύναμη, Στόχος - που κάνουν τη διαφορά απέναντι στις άλλες υποψηφιότητες, δήλωσε : «η γνώση είναι η εμπειρία από την μέχρι τώρα πορεία μου στο Επιμελητήριο, με συγκεκριμένα αποτελέσματα στα οποία αναφερθήκαμε με πρόσφατο δελτίο τύπου. Και άλλοι έχουν την εμπειρία, και μάλιστα μετέχουν μέχρι τώρα στα συμβούλια, θα πρέπει να μας πουν όμως τα έργα τους. Εμείς το πράξαμε. Περιμένουμε και από εκείνους να κάνουν το ίδιο. Έχουμε τη δύναμη, γιατί έχουμε μαζί τους νέους ανθρώπους, τους επιστήμονες, με φρέσκες ιδέες που φέρνουν δυναμική και κάνουν τη διαφορά. Έχουμε και τον στόχο, που είναι το αποτέλεσμα. Ως επιχειρηματίες, γνωρίζουμε πως με ό,τι ασχολούμαστε οφείλουμε να το ολοκληρώνουμε με έναν σκοπό, τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων. Είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να καλύψουμε αυτά τα τρία βασικά χαρακτηριστικά».

Ο κ. Ραψωματιώτης τόνισε ότι ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» δεν έχει στήριξη απο κανέναν κομματικό ή αυτοδιοικητικό φορέα και παράγοντα. « Τρέχουμε από τη μια άκρη της Κορινθία, στην άλλη , χωρίς περιορισμούς και κλειστές πόρτες. Η στρατηγική μας είναι να πιάσουμε όλες τις περιοχές της Κορινθίας , όλες τις δραστηριότητες, και αυτό βγαίνει σαν αποτέλεσμα και αριθμητικά και ποιοτικά.Προσπαθούμε οι υποψηφιότητες να είναι στοχευμένες και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσουμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά»

Αναφερόμενος στη δική του 14χρονη επιμελητηριακή διαδρομή, ως εκλεγμένο μέλος από το 1997- 2011, συμμετέχοντας με την ομάδα του τότε προέδρου Γιάννη Μουστάκα, η οποία και τον τίμησε με τη θέση του Γενικού Γραμματέα, υπενθύμισε πως εκείνη την εποχή το Επιμελητήριο αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα κτιριακών υποδομών. Πλημμύριζαν τα υπόγεια, δεν υπήρχε θέρμανση, το αρχείο ήταν διάσπαρτο παντού. Τότε λύθηκε το πρόβλημα μέσω προγραμμάτων, κι όχι με χρήματα του Επιμελητηρίου. «Στα δικά μας χρόνια δημιουργήθηκε το πρώτο έντυπο του Επιμελητηρίου, τα πρώτα σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας. Ήταν πράγματα που δεν είχε φανταστεί κανείς πως θα μπορούσε να κάνει το Επιμελητήριο.»

Ο υποψήφιος πρόεδρος απάντησε και στο ερώτημα τι θα κάνει την επομένη των εκλογών και εάν επιθυμεί τη συνεργασία, την οποία πρεσβεύει εξ αρχής, εφόσον ο συνδυασμός του συγκεντρώσει το 51%. «Τη στιγμή που θα μπορέσουμε να είμαστε πρώτοι, άρα θα έχουμε και τον πρώτο λόγο για την προεδρία, στη σκέψη μου έχω πάρα πολλά πράγματα. Δεν φτάνουν μόνο οι 21 εκλεγμένοι , θα χρειαστούμε και άλλους που δεν έχουν εκλεγεί, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου. Την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί . Όλοι θα έχουμε ρόλο, δυνατότητα παρέμβασης αλλά και υποχρεώσεις».

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: «Εαν εκλεγούμε πρώτοι, όλοι θα έχουμε ρόλο, δυνατότητα παρέμβασης αλλά και υποχρεώσεις» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator