Δ. Ραψωματιώτης: «Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο ένας εισπρακτικός μηχανισμός, οι επιχειρηματίες εκτός από υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα»

0Έχουμε συναντηθεί με πολλούς επιχειρηματίες το τελευταίο διάστημα, πολλοί από τους οποίους μας έχουν πει ότι δεν είχαν καμία επαφή με το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια. Πήγαιναν μόνο μία φορά το χρόνο για να πληρώσουν τη συνδρομή τους κι αυτό ήταν όλο. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του θεσμού και το ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες, του «έχουν γυρίσει την πλάτη», μας βάζει σε έντονο προβληματισμό και στην ανάγκη να πούμε ότι αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Το Επιμελητήριο που θέλουμε ως συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ένας απλός εισπρακτικός μηχανισμός. Τα μέλη του, εκτός από τις υποχρεώσεις τους, έχουν και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, τα οποία φυσικά πρέπει να τα διεκδικούν. Γιατί είναι αδιανόητο ο επιχειρηματίας και ο επαγγελματίας της Κορινθίας, ειδικά σε τέτοιους καιρούς, να αισθάνεται απομονωμένος από τον ίδιο τον θεσμό που τον εκπροσωπεί.

Ο επιχειρηματίας αναμένει από την αυριανή διοίκηση:

-Τη συμβουλευτική, νομική και αναπτυξιακή υποστήριξη
-Την επιμόρφωση των επαγγελματιών ανά κλάδο
-Την ενημέρωση για τα εν εξελίξει προγράμματα από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί
-Την επαφή με τις νέες τεχνολογίες
-Τις στρατηγικές marketing και προώθησης των προϊόντων μας

ΠΡΕΠΕΙ ν' αλλάξουν τα δεδομένα στον επιμελητηριακό χώρο. Όπως έχουν αλλάξει οι εποχές και το επιχειρείν. Δίνουμε έμφαση στη ΣΤΗΡΙΞΗ του επιχειρηματία σε όλα τα επίπεδα που έχει ανάγκη η επιχείρησή του. Δίνουμε έμφαση στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και στις νέες μορφές επιχειρηματικότητας. Στην ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ και στην περαιτέρω γνώση που θα δημιουργήσουν ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κορινθία. Στην έγκαιρη πληροφόρηση και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων των προγραμμάτων που αφορούν όλους τους επιχειρηματίες του νομού, χωρίς διακρίσεις.

ΜΑΚΡΙΑ από κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα. Μακριά από καθετί που προκαλεί ιδιοτέλεια. Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Ούτε καν τα αυτονόητα. Εμείς, μόνοι μας, σαν Κορίνθιοι επιχειρηματίες, πρέπει να παλέψουμε για να τα κατακτήσουμε. Και φυσικά, αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα όταν, την επόμενη κιόλας των εκλογών, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ενωμένοι σαν μία γροθιά. Γιατί δεν μας χωρίζει σχεδόν τίποτα. Μας ενώνουν όμως πάρα πολλά.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: «Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο ένας εισπρακτικός μηχανισμός, οι επιχειρηματίες εκτός από υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator