Δ. Ραψωματιώτης: Έκανε την έκπληξη στο Δήμο Κορινθίων

0


Πριν λίγους μήνες, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ραψωματιώτη για το Επιμελητήριο Κορινθίας, θα περίμενε κανείς, ότι το ψηφοδέλτιό του θα ενισχυόταν κυρίως από την «περιφέρεια» του νομού.

Με τη δημοσιοποίηση όμως τις τελευταίες μέρες των υποψηφίων του συνδυασμού από το Δήμο Κορινθίων, ο ίδιος φάνηκε ότι έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Με πολλά και γνωστά ονόματα επιχειρηματιών, οι οποίοι είναι πετυχημένοι στον τομέα που δραστηριοποιούνται και αρκετοί εκ των οποίων είναι γνωστοί και για την κοινωνική τους δράση.

Με λίγα λόγια, δείχνει να έχει ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, όντως υπερκομματικό και ανεξάρτητο.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: Έκανε την έκπληξη στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator