Δ. Ραψωματιώτης: "Πρεσβεύουμε τη συνεργασία - Το αποτέλεσμα των εκλογών θα την επιβάλλει" - ΒΙΝΤΕΟ

0Μακριά από τις αντιπαραθέσεις και τους υψηλούς τόνους που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στις Επιμελητηριακές εκλογές, επιλέγει να μείνει ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». 

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Δημήτρης Ραψωματιώτης, όντας ο πρώτος που κατέθεσε την επιθυμία της υποψηφιότητας και την πρόταση για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, 6 εβδομάδες πριν από τις εκλογές, παραμένει συνεπής στις θέσεις του, πρεσβεύοντας τη συνεργασία, μια λέξη που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «κλειδί» της βασικής φιλοσοφίας του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα των εκλογών στο Επιμελητήριο Κορινθίας. 

«Η Συνεργασία είναι το βασικό μας σύνθημα. Μόνο με αυτήν τη λογική και αυτή τη φιλοσοφία μπορούμε να προχωρήσουμε. Εμείς είχαμε προτείνει το ενιαίο ψηφοδέλτιο, δεν ευδοκίμησε, δεν έγινε αποδεκτό. Βλέπουμε ότι εκτός από τα πολλά ψηφοδέλτια έχουμε και αντιπαραθέσεις , φοβόμαστε ότι αυτό θα ενταθεί μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Είναι φυσιολογικό από τη μια πλευρά, οι εκλογές έχουν και αντιπαραθέσεις , ελπίζω μόνο να μείνουν σε κάποια συγκεκριμένα όρια. Πιστεύω όμως ότι το βράδυ των εκλογών το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα μας υποχρεώσει να συνεργαστούμε την επόμενη μέρα.»

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: "Πρεσβεύουμε τη συνεργασία - Το αποτέλεσμα των εκλογών θα την επιβάλλει" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator