ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: «Πάρε την τύχη σου στα ΔΙΚΑ σου χέρια διεκδίκησε να ακουστεί η ΔΙΚΗ σου φωνή»

0Τα τελευταία χρόνια η πατρίδας μας βρίσκεται σε έναν διαρκεί ανελέητο οικονομικό ''πόλεμο'',πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε να βγούμε νικητές απ την κρίση οι επιλογές είναι δύο, στήριξη της πρωτογενής παραγωγής, και να γίνουν επενδύσεις αυτά είναι το μεγάλα μας όπλα,οι s400 απέναντι σε μια κυβέρνηση που πολεμά με μίσος όχι μόνο τους επενδυτές αλλά κυρίως την ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας.τον μικρομεσαίο,τον ελεύθερο επαγγελματία, τον άνθρωπο που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει με αξιοπρέπεια ανοιχτή την επιχείρησή του και να περπατά με το κεφάλι ψηλά και έντιμα μες στην κοινωνία.

Ο σημερινός πατριώτης είναι αυτός ,ο απλός άνθρωπος του μόχθου και της καθημερινότητας αυτός που αγωνίζεται νυχθημερόν να κρατήσει όρθια την επιχείρηση του και που είναι συνεπείς ακόμα και σήμερα απέναντι στις άδικες και εκδικητικές ίσως υποχρεώσεις που του επιβάλλει η κυβέρνηση συριζανελ.

Αυτόν τον επιχειρηματία πρέπει το επίσημο Ελληνικό κράτος να τον στηρίξει να του δώσει κίνητρα για ανάπτυξη και όχι να του δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και ανασφάλεια για το μέλλον της επιχείρησης του,και της ίδιας της οικογένειας του κατ επέκταση, και ενώ θα θέλαμε η κυβέρνηση της αριστεράς να το χει καταλάβει αντί αυτού παραμένει εμμονικά στην λάθος πρακτική, να σκοτώνει δηλαδή την μικρομεσαία επιχείρηση.....

Στις 10/12 έχουν προγραμματιστεί εκλογές στα κατά τόπους επιμελητήρια της χώρας, η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική σε διαφορετική περίπτωση το τέλος του ελεύθερου επαγγελματία είναι προδιαγεγραμμένο προς την εξαφάνισή του...

Πάρε την τύχη σου στα ΔΙΚΑ σου χέρια διεκδίκησε να ακουστεί η ΔΙΚΗ σου φωνή αγωνίσου, πάλεψε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο σου, την επιχείρησή σου, για τα παιδιά μας, για τα δικά σου παιδιά..!!!!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΆΔΟΞΟ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ...!!!!

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: «Πάρε την τύχη σου στα ΔΙΚΑ σου χέρια διεκδίκησε να ακουστεί η ΔΙΚΗ σου φωνή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator