Θέλει ο Τσόγκας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει !!!

0Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο βουλευτής μας Γιώργος Τσόγκας! Το κόμμα του σε συνεργασία φυσικά με τους "πατριώτες" των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατάφεραν να δώσουν την σημαία σε Ρομά στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου...


Είναι τόσο μεγάλη η χαρά του που εβάλε ανάρτηση στο facebook για να την μοιραστεί μαζί μας. Άλλωστε  τα 2 χρόνια που εισπράττει τη βουλευτική αποζημίωση έχει να δείξει θαυμαστό έργο. Ψήφισε δύο μνημόνια, ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία στους ξένους για 99 χρόνια, είπε ναι σε μειώσεις συντάξεων και φυσικά ψήφισε με τα δυο του τα χεράκια υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Και αφού έκανε όλα αυτά τα "καλά" για τον τόπο του, αποφάσισε να πουλήσει και λίγο αριστεριλίκι. Αφού  θεώρησε σωστό να μπορεί να αλλάζει φύλλο το 15χρονο, είναι τώρα πολύ χαρούμενος που έβγαλε τη Σημαία σε κλήρωση και την κέρδισε Ρομά.

Άντε Τσόγκα, αγωνιστή της αριστεράς, να μας ξανάρθεις για ψήφο!

Υ.Γ. χαιρετισμούς στους φίλους σου των ΑΝ.ΕΛ.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θέλει ο Τσόγκας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator