Ο Γ. Τσιόγκας χαιρετίζει το ότι θα γίνουμε αποικία χρέους ως το 2060 !!!

0Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με ανάρτησή του στο fb:

"Τελικά, δεν κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί; 

Έτσι έδειξε το χθεσινό Eurogroup, αφού η απόφαση "κέντημα" κάλυψε τα πάντα, κυρίως όμως αποκατέστησε τις απαιτήσεις της πολιτικής πραγματικότητας!
Αναγνώρισε τις θυσίες του Ελληνικού λαού που υπερασπίστηκε με ένταση η Ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, αφού υποχρεώθηκε, προκειμένου να φθάσουμε στο χθεσινό αποτέλεσμα, να "τινάξει" στον αέρα τα Eurogroup του Απριλίου και του Μαίου 2017, απείλησε με προσφυγή στη σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου και τελικά με αμοιβαίες υποχρεώσεις καταλήξαμε στην πλέον σαφή και δεσμευτική απόφαση που πάρθηκε από την έναρξη της κρίσης, συνθέτοντας και τη Γαλλοκή πρωτοβουλία-πρόταση περί "ρήτρας ανάπτυξης" , ενώ για πρώτη φορά το Δ.Ν.Τ εκφράζει στο κείμενο και μάλιστα δυο φορές, την πρόθεσή του να στηρίξει την έξοδο της Ελλάδας στις Αγορές!
Αποτέλεσμα της πανηγυρικής αυτής στήριξης ήταν η σχεδόν άμεση δήλωση-τοποθέτηση της ΕΚΤ, προάγγελος της ποσοτικής χαλάρωσης, ότι έγινε το πρώτο το βήμα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους.
Συμπέρασμα, δικαίωση των προσπαθειών του ΣΥΡΙΖΑ, της υπεράσπισης εννοιών που διατύπωνε ήδη από το 2015, περί ρήτρας ανάπτυξης και δημιουργίας αναπτυξιακής Τράπεζας στην Ελλάδα, πλεονάσματα 2% και μικρότερα ακόμη, αναγνώριση της μη βιωσιμότητας του χρέους και συνεπώς ο στόχος, ποσοτική χαλάρωση και έξοδος στις αγορές, είναι προ των πυλών!
Ο διάδρομος που ζητούσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι λίγο στενός αλλά σαφής, στο χέρι του (μας) να γίνει λεωφόρος!

Γ. Τσόγκας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας"

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γ. Τσιόγκας χαιρετίζει το ότι θα γίνουμε αποικία χρέους ως το 2060 !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator