Τσόγκας Γιώργος "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ": «Ζητάνε από τη χώρα να υποκύψει. Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα γινόταν επανάσταση» - ΒΙΝΤΕΟ

0Τσόγκας Γιώργος
Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ

«Τα μέτρα που απαιτούνται είναι μια απίστευτη ιστορία. Ζητάνε από τη χώρα να υποκύψει. Αυτό πλήττει την εθνική αξιοπρέπεια. Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα γινόταν επανάσταση» στο SBC, 26/01/2017

Αύριο Πέμπτη, όχι μόνο θα ψηφίσει  4,9 δις ευρώ περικοπές σε συντάξεις, μισθούς και αυξήσεις εισφορών αλλά θα υπογράψει και 4ο Μνημόνιο που δεσμεύει την Ελλάδα και τις επόμενες κυβερνήσεις μέχρι το 2021 !!!

Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσόγκας Γιώργος "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ": «Ζητάνε από τη χώρα να υποκύψει. Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα γινόταν επανάσταση» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator