"Ματιά καθάρια": Ο Θύμιος Κάππος αποκαλύπτει τη σχέση Μπαλάφα και Επιμελητηρίου Κορινθίας και η απάντησή του - ΒΙΝΤΕΟ (update)

0Ο εκδότης του "ΣΗΜΕΡΑ" και ιδιοκτήτης του Super TV Θύμιος Κάππος αποκαλύπτει (όπως είχε προαναγγείλει εδώ) τη σχέση μεταξύ Βασίλη Μπαλάφα και Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε στο τοπικό δελτίο ειδήσεων:Η απάντηση που λάβαμε πριν από λίγο από τον Βασίλη Μπαλάφα:

Κύριοι διαχειριστές, συντάκτες, ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας "parakato.gr"
και κάθε νόμιμο εκπρόσωπο αυτής, υπεύθυνο κατά νόμο,

σε ανάρτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα σας με ημερομηνία δημοσίευσης 26 Μαΐου 2017 και φέρει, μεταξύ άλλων ετικετών, το διακριτικό "Β.ΜΠΑΛΑΦΑΣ", με φωτογραφία και αναφορές οι οποίες προφανέστατα συνδέονται με το πρόσωπό μου, αναφέρεστε σε δήθεν σχέση μου με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με την ιδιότητα του πιστοποιημένου εκπαιδευτή ενηλίκων στις ΤΠΕ, Β' Επιπέδου του ΕΚΕΠΙΣ και του ΕΟΠΠΕΠ (τούτο μπορείτε να το ελέγξετε στη σελίδα http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educators), ουδεμία σύμβαση, συνεργασία έχω με την Εταιρεία στην οποία αναφέρεστε.

Η όποια σχέση μου ως εκπαιδευτή με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αφορά σε συνεργασία μου με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Απασχολεί 90 περίπου μόνιμους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 54 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό της πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 26 πόλεις της χώρας και έχει περισσότερους από 4.200 αποφοίτους (www.eede.gr).

Σε ό,τι με αφορά, είμαι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το 2004 και έκτοτε παρέχω υπηρεσίες ως εκπαιδευτής σε σχεδόν όλα τα ΚΕΚ της Κορινθίας, ενώ έχω συνεργαστεί με ΚΕΚ της Αθήνας, της Σπάρτης, του Άργους κ.α..

Εργάζομαι πάντα νόμιμα, με όλες τις απαραίτητες άδειες και όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις ικανοποιημένες, ενώ επιπροσθέτως έχω διακριθεί μέσω διεθνών δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά σχετικά με την εκπαίδευση ενηλίκων. Έχω περάσει όλες τις απαραίτητες και απαιτητικές εκπαιδεύσεις εκπαιδευτών, ενώ υλικό το οποίο δημιούργησα κατά την εκπαίδευσή μου, χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά, ως πρότυπο για νεότερους εκπαιδευτές. Προς απόδειξη τούτου, στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=s1GrExJNlpQ μπορείτε να βρείτε το βίντεο με τη μικροδιδασκαλία μου που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3.200 προβολές.

Ως εκπαιδευτής, 13 χρόνια τώρα, παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με δικές μου σημειώσεις και παρουσιάσεις, πολλές εκ των οποίων είναι δημοσιευμένες και στο διαδίκτυο σε ελεύθερη πρόσβαση (https://www.slideshare.net/xwingb).

Ουδέποτε έχω κάνει μάθημα κρυφά. Η ιδιότητά μου ως Εκπαιδευτή Ενηλίκων είναι γνωστή και κατοχυρωμένη - πιστοποιημένη από τους σχετικούς οργανισμούς. Διατελώ περήφανος δε ως εκπαιδευτής λόγω των πάντα πολύ υψηλών αξιολογήσεων που λαμβάνω από εκπαιδευόμενους και από τα ΚΕΚ με τα οποία έχω συνεργαστεί.

Παρακαλώ :

1. Να διορθώσετε άμεσα την ανάρτησή σας, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

2. Να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου με την ίδια σπουδή με την οποία δημοσιεύσατε το θέμα στο οποίο αναφέρετε το όνομά μου.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασίλειος Μπαλάφας

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βιογραφικά μου στοιχεία, στη διάθεσή σας.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ματιά καθάρια": Ο Θύμιος Κάππος αποκαλύπτει τη σχέση Μπαλάφα και Επιμελητηρίου Κορινθίας και η απάντησή του - ΒΙΝΤΕΟ (update)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator