ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Θελερίτη, Τσόγκας και Ψυχογιός έκαναν ερώτηση στη βουλή για τα δικαιώματα των Αλβανών !!!

0Το θέμα αποκάλυψε ο Στάθης Μπούκουρας πριν λίγο στο fb. Δείτε τι έγραψε:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Θελερίτη, Τσόγκας, Ψυχογιός, έκαναν στην βουλή των Ελλήνων ερώτηση για τα δικαιώματα των Αλβανών εργατών γης στην Κορινθία, την στιγμή που αυτοί προκαλούν και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη....που είστε συντοφια για κατεβείτε μια βόλτα μέχρι τα μπλόκα να δω κάτι...!!!
 

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Θελερίτη, Τσόγκας και Ψυχογιός έκαναν ερώτηση στη βουλή για τα δικαιώματα των Αλβανών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator