ΗΜΕΡΙΔΑ της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών με θέμα: «Η αναγκαιότητα εκπροσώπησης των πατριωτικών φωνών στην τοπική αυτοδιοίκηση»

0
Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών

ΗΜΕΡΙΔΑ

27 Νοεμβρίου 2016 – Μικρό θεατράκι Δήμου Κορινθίων

«Η αναγκαιότητα εκπροσώπησης των πατριωτικών φωνών στην τοπική αυτοδιοίκηση»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.00 μ.μ Χαιρετισμός – Καλωσόρισμα στην ημερίδα από τον Επικεφαλή της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών, πρώην βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα.

18.15μ.μ Χαιρετισμός – παρουσίαση πατριωτικού θέματος από τον Αντισυνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού – συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

18.30μ.μ Μιχαλακόπουλος Χάρης, αξιωματικός πολεμικής αεροπορίας εν αποστρατεία, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πύργου Ηλείας, Επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Αναγέννεσις»: «Εθνικισμός και αυτοδιοίκηση: Αχιλλέας ή Οδυσσέας».

18.45μ.μ Σαγιάς Γεώργιος, εκπαιδευτικός – κάτοχος ΜΔΕ Θεολογίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαμιέων, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πορτοκαλί – σύγχρονη πόλη», συγγραφέας: «Εθνομελλοντισμός: Βάση συσπειρώσεων και θέσεων για ένα κίνημα στην τοπική αυτοδιοίκηση»

19.00μ.μ Δημητρούλιας Γεώργιος, επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Καλαμάτας με την παράταξη «Ελληνική Δράση» « Ο ελληνικός εθνικισμός στο κέντρο της κοινωνίας»

19.15μ.μ Κουριαννίδης Γιάννης, Branch Manager στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, Δήμου Θεσσαλονίκης: «Η τοπική αυτοδιοίκηση ως προνομιακός χώρος ανάδειξης των πατριωτικών αξιών».

19.30μ.μ. Γκουριώτης Αλέξανδρος, Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κορινθίων: «Ανθελληνισμός – Αφελληνισμός και ατομική ευθύνη».

19.45μ.μ Ρήγας Χρήστος, επιχειρηματίας, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος της Λαϊκής Πατριωτικής Ένωσης: «Ανέλεγκτη μετανάστευση – ανάγκη διατήρησης των πατριωτικών αξιών μέσα στις τοπικές κοινωνίες».

20.00μ.μ Ηλίας Ηλιακόπουλος, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής: « Οι δράσεις του εθνικισμού στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΜΕΡΙΔΑ της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών με θέμα: «Η αναγκαιότητα εκπροσώπησης των πατριωτικών φωνών στην τοπική αυτοδιοίκηση»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator