Ακυρώνεται η ημερίδα της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων πολιτών λόγω κατάληψης από αντιεξουσιαστές

0Κατόπιν ενημέρωσης που έλαβα ως επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων πολιτών, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας περί κατάληψης του Δημαρχειακού Μεγάρου από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αντιτίθενται στην ημερίδα που θα διοργανώναμε για την αναγκαιότητα εκπροσώπησης των πατριωτικών φωνών στην τοπική αυτοδίοικηση, η ματαίωση της αποτελεί μονόδρομο για εμένα καθαρά για λόγους ασφαλείας που αφορούν την προσέλευση του κοινού.

Τους ενημερώνω ότι δεν ματαιώνω την ημερίδα αυτή επειδή τους φοβάμαι, γιατί μετά την άδικη προφυλάκιση μου, έχω χάσει παντελώς την αίσθηση του φόβου.

Λυπάμαι που κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με τα στυλιάρια και τη βία, αλλά με το μυαλό και τις ιδέες.

Η ματαίωση της ημερίδας γίνεται γιατί το μήνυμα που θέλω να περάσω στην Κορινθιακή κοινωνία, δεν είναι αυτό των οδοφραγμάτων και των συγκρούσεων, αλλά της δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων και ιδεών που μάλλον δεν είναι επιτρεπτή για τους "αντιφασίστες", οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κομματική ιδιότητα ορισμένων εκ των ομιλητών, προσέδωσαν κομματικό περιεχόμενο σε μια εκδήλωση που αφορούσε την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κύριοι, ήσασταν, είστε και θα είστε το δεκανίκι ενός σάπιου συστήματος.

Προφανώς η "επανάσταση" σας για σήμερα τελειώνει έξω απο το δημαρχείο με το εκ νέου κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ενώ λίγα μέτρα παρακάτω οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της χώρας που οδήγησαν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, τον ενημερώνουν σήμερα στη πόλη μας, πως δεν θα χάσει το σπίτι του!!!!

Συγχαρητήρια κερδίσατε επάξια τον τίτλο των "φασιστών του μέλλοντος".

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακυρώνεται η ημερίδα της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων πολιτών λόγω κατάληψης από αντιεξουσιαστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator