ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Όταν το θράσος και η υποκρισία γίνεται όχημα εκμετάλλευσης ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση

0Όταν το θράσος και η υποκρισία γίνεται όχημα εκμετάλλευσης ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση.
Οι ίδιοι άνθρωποι που ξεπούλησαν την πατριδα μας,και τα όνειρα των παιδιών μας, έρχονται τωρα να μας πουν πως θα μας σώσουν από τις τράπεζες, την στιγμή που το ίδιο τους το κόμμα χρωστάει της Μιχαλούς.....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...!!!!

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Όταν το θράσος και η υποκρισία γίνεται όχημα εκμετάλλευσης ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator